Makyaj Yapmak Orucu Bozar Mı? Saç boyamak, ağda yapmak orucu bozar mı?

Makyaj Yapmak Orucu Bozar Mı? Ramazan ayının gelmesiyle orucu bozan haller de yeniden araştırılmaya başlandı. TV programlarında sıkça sorulan sorulardan makyaj yapmak orucu bozar mı sorusu da internette araştırılıyor. Hangi durumlarda oruc bozulur? Örnein saç boyamak orucu bozar mı kadınlar en çok merak ettiği soru. Peki makyaj yapmak orucu bozar mı, saç boyamak orucu bozar mı? Detaylar haberimizde..

Makyaj Yapmak Orucu Bozar Mı? On bir ayın sultanı Ramazan geldi ve orucu bozan haller de araştırılmaya başlandı. Oruç tutan müslümanlar, hangi durumlarda orucun bozulacağını merak ediyor. Makyaj yapmak orucu bozar mı saç boyamak orucu bozar mı soruları internette araştırılıyor. İşte ağda yapmak orucu bozar mı sorusunun yanıtı...

 

MAKYAJ YAPMAK ORUCU BOZAR MI?

Özellikle kadınları yakından ilgilendiren bu konuda Diyanet, makyaj yapmanın orucu bozmayacağını belirtiyor. Oruç, bir şey yemek, içmek ve cinsel ilişkide bulunmaktan dolayı bozulur. Bu konu göze alındığında makyaj yapmak oruca zarar vermez.

Ramazan haberleri: Makyaj yapmak, ağda yapmak ve saç boyamak orucu bozar mı?

AĞDA YAPMAK ORUCU BOZAR MI?

Diyanet işlerinin bu konudaki görüşü şu şekilde; Vücutdaki kılların hangi yolla olursa olsun alınmaları orucu bozmaz. Çünkü oruç, bir şey yemek, içmek ve cinsel ilişkide bulunmaktan dolayı bozulur. Kıl almak veya aldırmak bunların kapsamında olmadığından orucu bozmaz.

SAÇ BOYAMAK ORUCU BOZAR MI?

Oruç, bir şey yemek, içmek ve cinsel ilişkide bulunmaktan dolayı bozulur. Saç boyamak ve saç bakımı bunların kapsamında olmadığından orucu bozmaz.

 

 

Makyaj Yapmak Orucu Bozar Mı? Saç boyamak, ağda yapmak orucu bozar mı? ile ilgili etiketler oruç Makyaj imsak ağda saç boyamak niyet imsakiye
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.