Lüks kıyafetleriyle gündemden düşmeyen Yasemin Özilhan hayat pahalılığından dert yandı

İş insanı İzzet Özilhan ile evlendikten sonra oyunculuğu bırakan ve ekranlardan uzakta bir yaşam süren 37 yaşındaki iki çocuk annesi Yasemin Özilhan, kilosu 760 lira olan cevizle tarif verdiği için kendisine gelen eleştirilere yanıt verdi: "Sadece benim kıyafetlerim ve takılarım pahalı değil. Peynir de süt de pahalı. Hayat pahalı yani"

Türkiye’nin en zengin aileleri listesinde ilk 20’de yer alan Özilhan ailesinin gelini Yasemin Özilhan yaptığı 'hayat pahalılığı' açıklamasıyla gündem oldu.

Lüks yaşamı ve pahalı kıyafetleriyle sık sık gündeme gelen eski oyuncu Yasemin Özilhan, geçtiğimiz aylarda sosyal medya hesabından verdiği atıştırmalık tarifinde kullandığı ve kilosu 760 TL olan 'Pikan cevizi' nedeniyle eleştiri oklarının hedefi olmuştu.

Lüks kıyafetleriyle gündemden düşmeyen Yasemin Özilhan hayat pahalılığından dert yandı


YASEMİN ÖZİLHAN: PEYNİR DE SÜT DE PAHALI

Özilhan hayat pahalılığından dert yandı. Gülşen'in yüzü olduğu Twist’in yeni koleksiyon davetine katılan Özilhan, hakkındaki eleştirilerle ilgili "Sadece benim kıyafetlerim ve takılarım pahalı değil. Peynir de süt de pahalı. Hayat pahalı yani" dedi.


EŞİ TÜRKİYE'NİN EN ZENGİN 20 AİLESİ LİSTESİNDE

Türkiye’nin en zengin 20 ailesinden birine mensup olan Yasemin Özilhan hayat pahalılığından şikayet etti. Özilhan ailesi Migros, McDonalds Türkiye ve Efes gibi birçok şirketin sahibi.

Lüks kıyafetleriyle gündemden düşmeyen Yasemin Özilhan hayat pahalılığından dert yandı - Resim : 2

45 BİN LİRALIK KREM ÖNERİSİNDE BULUNMUŞTU

Yasemin Özilhan daha önce Instagram hesabından takipçilerine 45 bin TL'lik bakım kremi önerisinde bulunmuştu.

Yasemin Özilhan kendisine gelen yorumlar karşısında şu açıklamayı yapmıştı: "Ben de sayenizde 45 bin liraya krem olduğunu öğrendim. Aynı marka olabilir ama çeşitleri farklı. 45 bin liralık kremi ne tavsiye ederim ne de kullanırım. Bugüne kadar hakkımda çıkan yalan haberlerin hiçbirini düzeltme ihtiyacı hissetmedim.Ancak ekonomik olarak bulunduğumuz bu süreçte hakkımda bu şekilde yanlış haber yapılıp insanlara hedef gösterilmem beni son derece rahatsız etti. Bu yüzden açıklama yapma gereği duydum."

Lüks kıyafetleriyle gündemden düşmeyen Yasemin Özilhan hayat pahalılığından dert yandı

Lüks kıyafetleriyle gündemden düşmeyen Yasemin Özilhan hayat pahalılığından dert yandı ile ilgili etiketler Yasemin Özilhan İzzet Özilhan pikan cevizi yasemin ergene
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.