Lionel Messi, Neymar, Kylian Mbappe depremzedeler için 'Omuz Omuza Türkiye' kampanyasına katılacak!

TFF'nin duyurduğu ve 1 Mart'ta hayata geçeceği vurgulanan 'Omuz Omuza Türkiye' kampanyası Lionel Messi, Neymar, Kylian Mbappe gibi yıldız futbolcuların da katılımıyla gerçekleşecek.

Depremzedeler için bir araya gelen TFF ve Süper Lig kulüpleri, 1 Mart Çarşamba günü TV kanallarından yayınlanacak programda bağış toplayacak. Kampanyaya destek veren Paris Saint-Germain’in yıldızları Lionel Messi, Neymar ve Kylian Mbappe’nin yanı sıra çok sayıda futbolcu da katılacak.

Kampanyaya destek veren PSG'^nin dünyaca ünlü futbolcuları Messi, Neymar ve Mbappe’nin imzalı formalarını, açık artırma yoluyla satılması için bu projeye aktaracak.

Programda buna benzer birçok etkinlik gerçekleştirilecek. TFF ve Süper Lig kulüpleri ‘Omuz Omuza Türkiye’ kampanyasından toplanacak bağışlarla konteyner sayısını 10 bine yükseltmeyi hedefliyor.

NE DEMİŞTİ?

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, "Taraftarlarımızı 1 Mart’ta başlatacağımız Omuz Omuza Türkiye kampanyasına katılmaya davet ediyorum.

Bu afet sonrasında oluşan dayanışma, yardımlaşma, birlik ve beraberlik atmosferini daim kılmak için omuz omuza vereceğiz. Omuz omuza verip gelecek nesillere örnek olacağız. Omuz Omuza göz yaşlarımızı sileceğiz. Omuza verip dertlerimize derman olacağız." demişti.

Lionel Messi, Neymar, Kylian Mbappe depremzedeler için 'Omuz Omuza Türkiye' kampanyasına katılacak! ile ilgili etiketler TFF Lionel Messi Neymar Kylian Mbappe deprem
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.