Lionel Messi Barcelona'dan ayrılacak mı? Arjantinli yıldız Paris Saint-Germain'in iştahını kabartıyor

Barcelona'yla sözleşmesini uzatmayan ve kariyerinde ilk kez "serbest oyuncu" statüsüne çıkan Lionel Messi için Paris Saint-Germain devreye girdi. Katalan devi her ne kadar Arjantinli süper yıldızla Copa America sonrası anlaşacaklarını söylese de, PSG'nin niyeti ciddi...

UEFA Şampiyonlar Ligi hasretini bir türlü dindireyemen Paris Saint-Germain gözünü kararttı, Lionel Messi'yi istiyor. Fransız devi, bütün kariyerini Barcelona'da geçirdikten sonra 1 Temmuz itibariyle boşa çıkan 34 yaşındaki süper yıldız için resmi teklifini iletmiş durumda....

İspanyol basınında yer alan haberlere göre; her ne kadar Barcelona başkanı Joan Laporta, "Messi'yle yeni sözleşme imzalamak istiyoruz. Onun da Barcelona'yı istediğini bu kulübe aşık olduğunu biliyorum" dese de PSG araya girdi ve Arjantinli süper yıldız için süper bir teklifte bulundu.

Lionel Messi Barcelona'dan ayrılacak mı? Arjantinli yıldız Paris Saint-Germain'in iştahını kabartıyor

Liverpool'un Hollandalı yıldızı Giorgino Wijnaldum ve Milan'dan ayrılan İtalya Milli Takımı'nın 22 yaşındaki kalecisi Gianluigi Donnarumma'yı bedavaya kadrosuna katan PSG, Real Madrid kariyeri sona eren 35 yaşındaki savunmacı Sergio Ramos'u da bitirmek üzere...

Hollanda Milli Takımı'nın EURO 2020'deki en etkili ismi olan Wijnaldum'un güncel piyasa değeri 30 milyon euro civarında. Donnarumma ise 60 milyon euro... Bu iki transferi bedavaya getiren, Ramos'u da aynı şekilde bitirmek üzere olan PSG, finansal fair-play kurallarına takılmadan Messi'yi de kadrosuna katmak istiyor. 

Messi konusunda acele etmeyen Fransız kulübü, yılın imzasını atmak için Copa America'nın bitmesini bekleyecek. Arjantin Milli Takımı, Copa America'da Ekvador'u 3-0 mağlup ederek yarı finale yükseldi. Eğer bu transfer gerçekleşirse Neymar ile Messi yeniden aynı takımda mücadele edecek. Brezilyalı yıldız Barcelona'dan "Messi'nin gölgesinde kalmak istemediği için" ayrılmıştı.

Lionel Messi Barcelona'dan ayrılacak mı? Arjantinli yıldız Paris Saint-Germain'in iştahını kabartıyor - Resim : 2

MBAPPE'NİN YILDIZI SÖNÜYOR MU?

Fransız devinde sportif direktör Leonardo ve patron Al-Khelaifi, Lionel Messi transferi için bizzat devrede. Fransız basını düşüşteki Kylian Mbappe'nin yerine Messi hamlesinin gelme ihtimalini yüksek görüyor. 22 yaşındaki Fransız yıldız 2022'de sona erecek sözleşmesini uzatmaya yanaşmıyordu. Fransız basınında Mbappe'yle ilgili çıkan son haberlerde teknik direktör Mauricio Pochettino'nun Mbappe'yi yedek bırakabileceği iddiası yer almıştı.

Fransa'nın EURO 2020'de İsviçre'ye penaltılarla elendiği maçta 5. penaltıyı kullanan Mbappe, kaleci Yann Sommer'i geçememişti. 2018 yazında Monaco'dan 145 milyon euro bonservisle transfer edilen Mbappe, dünyanın en değerli 10 futbolcusu arasındaki yerini kaybetmişti.

Lionel Messi Barcelona'dan ayrılacak mı? Arjantinli yıldız Paris Saint-Germain'in iştahını kabartıyor ile ilgili etiketler Kylian Mbappe PSG Ligue 1 Barcelona Lionel Messi
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.