Bayern, takımdan ayrılmak isteyen Lewa için 100 milyon Euro istiyor

Yılladır süren performansıyla Almanya futbolu domine eden Bayern Münih'in en önemli isimlerinden Robert Lewandowski takımdan ayrılmak istiyor... Talebini yönetime ileten Polonyalı golcü için bonservis bedeli belirleyen Bavyera ekibi, 100 milyon Euro karşılığında transfere izin verecek.

Bundesliga'da yeni sezona Julian Nagelsmann yönetiminde giren ve yine şampiyonluğun en büyük favorisi olan Bayern Münih'te çarpıcı bir gelişme yaşandı.

2014 yılında transfer olduğu Bavyera ekibindeki performansıyla dünya futbolunu büyüleyen Robert Lewandowski, takımdan ayrılmak istediğini yönetime iletti.

Sky Sport'un haberine göre Polonyalı gol makinesi ile görüşen yöneticiler, 100 milyon Euro bonservis bedeli belirledi.

KUPAYA DOYMADI

Bayern Münih forması altında 7 lig şampiyonluğu, 1 Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu, 4 Almanya Kupası şampiyonluğu, 5 Almanya Süper Kupası şampiyonluğu ve 1 FİFA Dünya Kulüpler Kupası şampiyonluğu yaşayan 33 yaşındaki oyuncu için tek alterntif Manchester City gibi gözüküyor.

Tottenham'ın İngiliz golcüsü Harry Kane'i kadrosuna katmak isteyen Guardiola'nın ekibi, bu transferi tamamlayamamıştı. Yaz transfer döneminde 25 yaşındaki Jack Grealish'i 117,5 milyon Euro'ya Aston Villa'dan kadrosuna katarak kulüp rekoru kıran City'de forvet arayışı sürüyor.

GEÇTİĞİMİZ SEZONU 56 GOLLE TAMAMLADI

City'nin olası yeni hedefi olarak gözüken Lewandowski, Bundesliga'da son 4 sezonu gol krallığıyla tamamladı. 33'lük yıldız, geçtiğimiz sezonu ise kulüp ve milli takımda 56 golle tamamladı.

Yeni sezona da hızlı bir başlangıç yapan Polonyalı golcü ligin ilk maçında Borussia Mönchengladbach karşısında takımının ilk golünü kaydederken, Borussia Dortmund ile oynanan Almanya Süper Kupası'nda da iki gole imza attı.

 

Bayern, takımdan ayrılmak isteyen Lewa için 100 milyon Euro istiyor ile ilgili etiketler Bayern Münih Manchester City Robert Lewandowski harry kane
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.