Lerzan Mutlu'dan Alişan'ın kardeşi Selçuk Tektaş'ın cenazesine katılmayanlara sert tepki! Bu sözleri Demet Akalın ve Seda Sayan'a mı?

Alişan’ın koronavirüs nedeniyle 20 gündür yoğun bakımda olan kardeşi Selçuk Tektaş 41 yaşında hayatını kaybetti. Tektaş'ın vefatı sevenlerini ve ünlü isimleri yasa boğdu. Demet Akalın'ın birlikte program sunduğu yakın dostu Alişan'ın kardeşinin cenaze törenine katılmaması dikkat çekti. Şarkıcı ve sunucu Lerzan Mutlu ise meslektaşı Alişan’ın kardeşi Selçuk Tektaş'ın cenaze törenine katılmayanları isim vermeden hedef alarak ateş püskürdü. Mutlu, Tektaş'ın vefatının ardından ağır konuştu.

Alişan'ın yaklaşık 3 haftadır Sarıyer Maslak'ta bulunan özel bir hastanede koronavirüs tedavisi gören kardeşi ve menajeri Selçuk Tektaş fenalaşmasının ardından yapılan bütün müdahalelere rağmen yaşam mücadelesini kaybetti. Tektaş'ın vefatı sevenlerini ve sanat camiasını yasa boğdu.

Selçuk Tektaş

 Sevenleri ve yakın çevresi Alişan'ı ve ailesini acı gününde yalnız bırakmazken ünlü isimler sosyal medya hesaplarından taziyelerini ilettiler. Birçok ünlü isim kötü gününde Alişan'ın yanında olurken, Star Tv'de aylarca birlikte program sunduğu dostu Demet Akalın'ın olmaması ise dikkat çekti. 

Alişan

İsim vermeden bazı ünlüleri bir ölümün üstünden reklam yapmakla suçlayan Lerzan Mutlu, sosyal medya hesabından böyle isyan etti:

BARİ BURADA YAPMAYIN!

''Bir ölünün üstünden bile haber olmak için yalan yanlış haberler yaptırıyorsunuz ya!!! Tühhhhh hepinizi yazıklar olsun... Kahramanlık yapacağım diye sahte kahramanlar sizi
Evde de cenazede de görmedim sizi... Tatilini bile yarım bırakıp dönmeyen...
Halkı kandıran sahte kahramanlar sizi...
Bari burada yapmayın..
Bir susun millet acısını yaşasın!
Harbi zavallısınız buradan bile reklam çıkarmak!!! Nasıl bir insansınız ya...Pess, yazıklar olsun''

Lerzan Mutlu

DEMET AKALIN: BU TEPKİ BANA DEĞİL

Mutlu’nun bu sözler ile 15 Ağustos’a kadar sahne almayacağını açıklayan Seda Sayan’ı ve cenazeye katılamayan Demet Akalın’ı hedef aldığı iddia edildi.

İddiaların ardından açıklama yapan Demet Akalın’dan ise şu ifadeleri kullandı;

“Ben iki gündür Alişan’layım bana değil tepki! Beni bu işlerin içine sokmayın. İnsanlar acılı. Sabah mezarlıktaydım, kızının mandalinası babasının üstünde, toprağın üstünde…Ayıptır günathtır ya acı bu acı ya! Magazinlik değil konu. Ne garipsiniz, ayıp. Konuşacak çok şey var da o gözünün yaşı dinmeyen aileyi düşünen yok. İnsan mezarlıkta ne olduğunu anlıyor. Gelen varsa anlardı.”

 

 

Lerzan Mutlu'dan Alişan'ın kardeşi Selçuk Tektaş'ın cenazesine katılmayanlara sert tepki! Bu sözleri Demet Akalın ve Seda Sayan'a mı? ile ilgili etiketler Lerzan Mutlu Demet Akalın Seda Sayan Alişan cenaze Selçuk Tektaş
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.