Lenfoma'ya yakalanan Arif Güloğlu'ndan haber var! Çok Güzel Hareketler oyuncuları son durumu açıkladı

Lenfoma kanserine yakalanan Çok Güzel Hareketler oyuncusu Arif Güloğlu ile ilgili son dakika haberi magazin gündemine bomba gibi düştü. ÇGHB oyuncuları Canan Adıgüzel ve Emin Oğuz Çelebi Arif Güloğlu hakkında bilgi verdi. Arif Güloğlu'nun son durumu nasıl?

BKM Muftak yapımı olan Çok Güzel Hareketler Bunlar programında oyunculuk yapan oyuncu Arif Güloğlu kısa bir süre önce Lenfomaya yakalanmıştı. Magazin gündemini oldukça fazla bir süre meşgul eden ve herkesi üzen bu olay sonrası Çok Güzel Hareketler Bunlar kadrosunda yer alan oyuncuları oyuncunun durumu hakkında bilgi de veriyorlar.

Önceki Kısa bir röportaj veren Çok Güzel Hareketler Bunlar oyuncularından Canan Adıgüzel ve Emin Oğuz Çelebi Arif Güloğlu hakkında bilgi verdi.

Lenfoma'ya yakalanan Arif Güloğlu'ndan haber var! Çok Güzel Hareketler oyuncuları son durumu açıkladı

Milliyet'in haberine göre; Canan Adıgüzel, "Arif Güloğlu iyi, tedavi devam ediyor. Her gün konuşuyoruz ve morali de oldukça yerinde" diye konuştu.

Lenfoma'ya yakalanan Arif Güloğlu'ndan haber var! Çok Güzel Hareketler oyuncuları son durumu açıkladı - Resim : 2

ARİF GÜLOĞLU SON DURUMU

Emin Oğuz Çelebi ise; " Her gün dua ediyoruz Arif'e. İnşallah geri dönecek aramıza" ifadelerini kullandı.

Lenfoma'ya yakalanan Arif Güloğlu'ndan haber var! Çok Güzel Hareketler oyuncuları son durumu açıkladı - Resim : 3

Lenfoma'ya yakalanan Arif Güloğlu'ndan haber var! Çok Güzel Hareketler oyuncuları son durumu açıkladı ile ilgili etiketler Kanal D arif güloğlu çok güzel hareketler bunlar canan adıgüzel bkm mutfak lenfoma
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.