Lenfoma kanserine yakalanan oyuncu Boğaç Aksoy yeni bir tedaviye başlayacağını açıkladı

Best Model Of Turkey yarışmasıyla adını duyuran, 2012 yılında Berk Atan'ın birinci olduğu yarışmada Aksoy üçüncülük derecesini elde eden ve Cristiano Ronaldo'ya olan benzerliğiyle dikkatleri üzerine çeken 32 yaşındaki oyuncu Boğaç Aksoy bir süredir lenf kanseriyle mücadele ediyor. 'Arka Sokaklar' dizisinde 'Volkan Komiser' karakterine hayat veren genç oyuncu son sağlık durumuyla ilgili açıklamada bulunarak kök hücre tedavisine başlayacağını duyurdu.

Son olarak Kanal D'de yayınlanan ekranların uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar'da 'Volkan komiser' karakterini canlandıran oyuncu Boğaç Aksoy, Mayıs ayında lenfoma kanserine yakalandığını duyurmuştu. Bir süre kemoterapi tedavisi gören ve tedavi süresinin bittiğini açıklayan oyuncu, şimdi kök hücre tedavisine başlayacağını duyurdu.

Boğaç Aksoy, yaşayacağı süreci sosyal medya hesabında takipçileri ile paylaştı, kendisiyle aynı rahatsızlığı yaşayanlara da moral verdi.

Aksoy Instagram hesabından yaptığı paylaşımında şu ifadelere yer verdi;

"Kök hücre tedavisine az kaldı..Sakallara bıyıklara yeniden veda edecek olsamda daha güçlü yeniden çıkacak hiçbir şey için can sıkmayın canlar. Bunlar basit şeyler.. Tedavisi devam eden arkadaşlar korkmadan savaşmaya devam"

Kemoterapi gören oyuncu Boğaç Aksoy yeni bir tedaviye başlıyor

KANSERE YAKALANDIĞINI BU SÖZLERLE DUYURMUŞTU

Aksoy, lenfoma kanserine yakalandığını yine Instagram hesabından "Sevgili dostlarım. Ne yazık ki uzun zamandır sizinle değilim. Üzülerek söylüyorum ki lenfomaya yakalandım, uzun bir süre daha olamayacağım. En yakın zamanda ayağa kalkmak için elimden geleni yapacağım. Siz de dualarınızı eksik etmeyin. Mesajlarınıza, telefonlarınıza dönemezsem de affedin" şeklindeki açıklamasıyla duyurmuştu.

Lenfoma kanserine yakalanan oyuncu Boğaç Aksoy yeni bir tedaviye başlayacağını açıkladı ile ilgili etiketler Arka Sokaklar kök hücre boğaç aksoy lenfoma kanseri kemoterapi
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.