Lenf kanserine yakalanmıştı! Arka Sokaklar oyuncusundan sevindiren haber!

Ekranların uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar ile adından söz ettiren ve bir süredir lenf kanseri tedavisi gören ünlü oyuncu Boğaç Aksoy sevenlerini mutlu eden bir haber verdi. Aksoy tedavi süreciyle ilgili, "Tedavimiz harika gidiyor arkadaşlar" dedi.

Oyuncu Boğaç Aksoy, sağlık durumuna ilişkin olarak Instgram'dan paylaşımda bulundu. Aksoy tedavisinin iyiye gittiğini belirterek, "İçindeki star ışığını keşfettiğini sanan adam. Aslında o hastalıkmış. Çok şükür iyiye gidiyoruz çoğu gitti azı kaldı" dedi.

 
 
 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bogac Aksoy (@bogacaksoy)'in paylaştığı bir gönderi

Aksoy, bir takipçisinin 'Oyunculuk serüvenin devam edecek mi, tedavi ne kadar sürecek, kendini nasıl hissediyorsun, ümitsizliğe kapıldın mı?' sorusunu yanıtladı Genç oyuncu şunları söyledi:

Şaka mısın? Tabi ki devam edeceğim, çok özledim. Bu hastalığı bir atlatayım ondan sonra güzel bir teklif gelirse setlerdeyiz inşallah. Şu anda ikinci kemoterapi bitti. 6 kilo alacağım toplamda Ağustos'un sonlarına doğru bitmiş olacak. Allah'ın izniyle, inşallah da setlere geri döneceğim. Dostlarım, sizlerin sevgisi sayesinde duaları sayesinde kendimi çok iyi hissediyorum. Bu dönemde böyle sizlerle etkileşim halinde olmak da beni ekstradan mutlu ediyor. Dostum hiç ümitsizliğe kapılmadım hastalığı araştırmadım bile… Daha önünde başaracak çok hedeflerim, hayallerim var… O yüzden umurumda bile değil. Sadece kendime dikkat ediyorum.

 

Lenf kanserine yakalanmıştı! Arka Sokaklar oyuncusundan sevindiren haber! ile ilgili etiketler kanser Kanser ilacı Arka Sokaklar boğaç aksoy
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.