Lazio - Milan maçı saat kaçta? Hangi kanalda?

Hakan Çalhanoğlu'nun takımı AC Milan, Lazio deplasmanında... Şampiyonluğu Inter'e kaptıran Milano ekibi Devler Ligi potasından uzaklaşmak istemiyor. Geçen hafta Napoli'den 5 yiyen Lazio ise ilk 4 için son şansı anlamına gelen maçta 3 puandan başka bir şey düşünmüyor.

Serie A'nın 33. haftasında Lazio ile Milan, Roma Olimpiyat Stadı'nda karşı karşıya geliyor. 66 puanla 33. sırada bulunan ve son maçta evinde Sassuolo'ya yenilerek yara alan Milano ekibi, zorlu deplasmandan 3 puanla ayrılıp UEFA Şampiyonlar Ligi potasındaki yerini garantilemek istiyor.

Lazio'nun 8 puan önünde yer alan teknik direktör Stefano Pioli yönetimindeki Milan, bu maçı kazanırsa farkı 11'e çıkaracak ve büyük bir tehlikeyi savuşturmuş olacak.

Simone İnzaghi'nin Lazio'su ise son maçta Napoli'den 5 yemişti... 4 maçlık galibiyet serisi San Paolo'da son bulan başkent ekibi ilk 4'le puan farkını kapatmak için büyük fırsat olarak gördüğü mücadele öncesi 3 puan hesapları yapıyor.

Karşılaşma öncesi iki takımda da ciddi eksikler bulunmuyor. Milan'da 39'luk süper yıldız Zlatan Ibrahimovic ise sakatlığı nedeniyle Roma'ya götürülmedi.

LAZİO - MİLAN MAÇI SAAT KAÇTA? HANGİ KANALDA?

Daniele Orsato'nun yöneteceği maç saat 21.45'te başlayacak ve beIN Sports HD 4'ten naklen yayınlanacak.

Lazio - Milan maçı saat kaçta? Hangi kanalda? ile ilgili etiketler Lazio Milan Serie A
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.