Lalegül sucukları nerede satılıyor? Lalegül şirketi nerede, hangi ilde?

Cübbeli Ahmet Hoca olarak da bilinen Ahmet Mahmut Ünlü'nün sahibi olduğu Lalegül şirketinin ürettiği sucukların at eti çıktığı iddia edildi. Lalegül sucukları nerede satılıyor? Lalegül şirketi nerede, hangi ilde, sahibi kim? İşte detaylar…

Tarım ve Orman Bakanlığı taklit ve tağşiş yapıldığı daha önceden belirlenen ürünleri ifşa etti ve bunları kamuoyu ile paylaştı. 91 firmanın yer aldığı listede Cübbeli Ahmet Hoca olarak da bilinen Ahmet Mahmut Ünlü'nün sahibi olduğu Lalegül şirketinin de olduğu gelen son iddialar arasında yer aldı.

Halkın sağlığıyla oynayarak piyasaya sürülen birçok üründe zehirli maddeler bulunduğu ifade edildi. Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, 91 firmaya ait 113 üründe taklit, tağşiş ve ilaç etken maddelerini bulunduğunu ve bu firmaların listesini kamuoyuna ifşa etti.

Listede, Ahmet Mahmut Ünlü'nün 'perde arkasındaki sahibi' olduğu iddia edilen Lalegül Tekstil Tarım ve Gıda İnşaat Sanayi Ticaret ve Limited şirketinin de olması dikkatlerden kaçmadı. Şirketin ürettiği sucukların at eti çıktığı iddia edildi.

Lalegül sucukları nerede satılıyor? Lalegül şirketi nerede, hangi ilde?

Gazeteci Celal Eren Çelik, bakanlığın yayınladığı listedeki Lalegül detayını sosyal medya hesabından paylaştı.

Sucuklarda at eti çıktığı iddia edilen Lalegül Tekstil Tarım ve Gıda İnşaat Sanayi Ticaret ve Limited şirketinin İstanbul’un Fatih ilçesinde yer aldığı belirtildi.

Lalegül sucukları nerede satılıyor? Lalegül şirketi nerede, hangi ilde? ile ilgili etiketler Tarım ve Orman Bakanlığı Lalegül sucuk Ahmet Mahmut Ünlü Cübbeli Ahmet Hoca
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.