KYK yurt sonuçları 2022 açıklandı! KYK sonuç sorgulama ekranı!

Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu, öğrencilerin merakla beklediği haberi duyurdu. Canlı yayında GSB Yurtları 2022- 2023 eğitim öğretim yılı yurt yerleştirme sonuçlarının açıklandığını belirtti. Kasapoğlu, ''Yüzde 80'lik karşılama oranına imza attık'' ifadelerini kullandı. İşte KYK yurt sonuçları öğrenme ekranı...

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 24-28 Ağustos tarihleri arasında tamamlanan KYK yurt başvurularının ardından gözler sonuçların açıklanacağı güne çevrildi.

Günlerdir yanıtı araştırılan KYK yurt sonuçları açıklandı mı sorusu cevap buldu. Öğrenciler, bir süredir KYK yurt başvuru sonuçları için bekliyordu.

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu tarafından yapılan son dakika açıklamasına göre, yurt başvuru sonuçları açıklandı. Bilindiği gibi, başvurular 12 Eylül'e kadar e-Devlet üzerinden alınmıştı.

KYK YURT BAŞVURU SONUCU SORGULAMA

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, canlı yayından yaptığı açıklamada, KYK yurt başvuru sonuçlarının açıklandığını bildirdi. Bu son dakika gelişmesinin ardından KYK yurt başvuru sonuçları sorgulama ekranı üzerindeki yoğunluk artış gösterdi.

KYK YURT SONUÇLARI ÖĞRENME EKRANI

2021-2022 KYK yurt başvurusu sonuçları e-Devlet üzerinden öğrenilebiliyor.

E DEVLET GİRİŞ EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ

 

KYK yurt sonuçları 2022 açıklandı! KYK sonuç sorgulama ekranı! ile ilgili etiketler yurt KYK sonuç
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.