Kuzey Yıldızı İlk Aşk 61. bölüm fragmanı

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 61. bölüm fragmanı izlenmek için yayında. Cumartesi günleri Show Tv'de yayınlanan romantik komedi dizisi Kuzey Yıldızı İlk Aşk bu akşam 60. son bölümü ile ekrana geldi. Takipçiler ise Kuzey Yıldızı İlk Aşk 61. bölüm fragmanı izlemek için harekete geçti.

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 61. bölüm fragmanı yayınlandı mı sorusunun yanıtı haberimizde. Aslıhan Güner'in rol aldığı ve Cumartesi akşamları Show Tv'de yayınlanan Kuzey Yıldızı İlk Aşk 17 Nisan akşamı 60. son bölümü ile ekrana geldi.

Dizinin takipçileri bu akşamdan itibaren Kuzey Yıldızı'nın yeni bölüm fragmanını merak ediyorlar. Peki Kuzey Yıldızı 61. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 59.bölüm fragmanı yayında! Kuzey Yıldızı İlk Aşk yeni bölümde tüm gemiler yakılıyor!

Artık tüm küskünleri barıştırmak, başkalarına da yardım etmek istemektedirler. Yıldız, hem çiçeği burnunda bir anne olarak, hem de yaşadıkları onca şeyden sonra mutluluklarının bozulmasından delicesine korkmaktadır. Artık mutluluğun tadını çıkarmak istemektedir. Bir yanında Kuzey, bir yanında Güney, dünyanın en mutlu kadınıdır artık. Tek dileği, bu mutluluğun göz açıp kapanıncaya kadar sürmemesidir.

KUZEY YILDIZI İLK AŞK 61. BÖLÜM FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ

 

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.