Kuzey Yıldızı İlk Aşk 61. bölüm fragman izle

Kuzey Yıldızı 61. bölüm fragmanı izlenmek için yayında. Show tv'nin romantik komedi dizisi Kuzey Yıldızı 24 Nisan akşamı 60. son bölümü ile ekrana geldi. Hafta içi dizinin final yapacağı iddiaları gündeme gelmiş takipçileri ise bu duruma isyan etmişti. Kuzey Yıldızı 61. bölüm fragman izlemek isteyenler için detaylar haberimizde.

Kuzey Yıldızı 61. bölüm fragmanı yayınlandı mı merak ediliyor. Her Cumartesi akşamı Show Tv'de yayınlanan ve başrollerinde İsmail Demirci ile Aslıhan Güner'in rol aldığı Kuzey Yıldızı İlk Aşk bu akşam 60. son bölümü ile ekrana geldi.

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 60. Bölümde Kuzey ve Yıldız, sonunda bebeklerini kucaklarına almış, Yıldız da sağlığına kavuşmuştur.

Yirmi bir yıl gerçekleşmeyi bekleyen masal, sonunda tüm gerçekliğiyle karşılarında durmaktadır. Yorgun aşıklarımız, tüm zorlukları geride bırakıp mutlu bir sayfa açmışlardır.

Artık tüm küskünleri barıştırmak, başkalarına da yardım etmek istemektedirler.

KUZEY YILDIZI 61. BÖLÜM FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

 

 

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 61. bölüm fragman izle ile ilgili etiketler Kuzey Yıldızı İlk Aşk kuzey yıldızı ilk aşk 61. bölüm fragmanı kuzey yıldızı yeni bölüm fragmanı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.