Kuzey Yıldızı 60. bölüm fragmanı!

Kuzey Yıldızı 60. bölüm fragmanı izlenmek için yayında. 10 Nisan Cumartesi akşamı Show tv'de yayınlanan bölüm sonrası Kuzey Yıldızı İlk Aşk 60. bölüm fragmanı izlemek isteyenler harekete geçti. Aslıhan Güner'in başrol oynadığı Kuzey Yıldızı İlk Aşk yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

SHOW TV'nin Cumartesi akşamları yayınlanan romantik komedi dizisi Kuzey Yıldızı İlk Aşk bu akşam 59. son bölümü ile ekrana geldi. Yayın hayatına başladığı günden bu yana ilgiyle takip edilen ve Aslıhan Güner ile İsmail Demirci'nin rol aldığı Kuzey Yıldızı İlk Aşk 60. bölüm fragmanı izlemek isteyenler bu akşam yayınlanan bölüm sonrası dizinin sosyal medya hesaplarına akın etti.

Kuzey ile Yıldız, bir erkek bebekleri olacağının haberini aldıktan sonra büyük bir sevinç yaşarken, Yıldız'ın beklenmedik rahatsızlığı hayatlarını bir anda kabusa çevirdi. Bebekleri için alışverişteyken Kuzey'in yaptığı şakaya sinirlenen Yıldız, beyin kanaması geçirdi. Hastaneye kaldıran Yıldız ve bebeğinin durumu kritikti.

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 59. Bölüm 2. fragmanı yayında - Kuzey Yıldızı İlk Aşk 58. son bölümde neler oldu?

Kuzey, Yıldız'ın başına gelenlerden dolayı kendini suçlarken, yaşadığı büyük üzüntü herkesi derinden etkiledi. Kadıoğlu ve Mollaoğlu ailelerinin hastanedeki korku dolu bekleyişi sürerken, Yıldız'ın durumu iki aile arasında da gerilime sebep oldu. Yıldız'ın annesi ve babası da Yıldız'ın başına gelenlerden Kuzey'i sorumlu tuttu. Yıldız'ın ameliyatta kalbinin durması sonucu doktorlar, bebeği erkenden almak zorunda kaldı ancak anne ve bebeği hayata tutunmayı başardılar.

KUZEY YILDIZI İLK AŞK 60. BÖLÜM FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ

 

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.