Kütahya 6 Şubat okullar tatil mi? Pazartesi Kütahya'da okullara kar tatili var mı?

Meteoroloji'den Kütahya için gelen yoğun kar yağışı uyarısı sonrasında yarıyıl tatilinde olan öğrenciler Kütahya'da 6 Şubat Pazartesi günü okulların tatil olup olmadığını merak ediyor. 6 Şubat tarihi için Kütahya Valiliği'nden yapılacak olan son dakika kar tatili haberi bekleniyor.

Meteoroloji'den Kütahya için son dakika kar yağışı açıklamaları gelirken okullarda yarıyıl tatili de 6 Şubat Pazartesi günü sona eriyor. Öğrencilerde Salı gününe kadar devam edecek olan kar yağışı uyarılarının hemen ardından Kütahya 6 Şubat kar tatili haberlerini bekliyor.

Yarıyıl tatilinin bitmesine az bir zaman kala bu seferde Meteoroloji'den Kütahya için son dakika kar yağışı açıklaması geldi. Milyonlarca öğrenci ise kar yağışı uyarıları sonrasında Kütahya'da okulların tatil ilan edilip edilmeyeceğini sorgulamaya başladı. Bunun içinde Kütahya Valiliği'nden gelecek olan son dakika kar tatili haberleri bekleniyor oldu.

Kütahya son dakika kar tatili

Kütahya'da 6 Şubat Okullar Tatil Mi?

Meteoroloji'den yapılan son dakika açıklamalarına göre; Kütahya'da 5 Şubat Pazar gecesi etkisini gösterecek olan yoğun kar yağışları 6 Şubat Pazartesi ve 7 Şubat Salı günlerinde de tüm il ve ilçelerde de yoğun şekilde devam edecek. Yaklaşık 20 cm'ye ulaşması beklenen kar yağışları nedeniyle Kütahya'da 6 Şubat Pazartesi günü okulların Kütahya Valiliği tarafından tatil ilan edilmesi beklenmektedir.

Ancak şu ana kadar Kütahya için 6 Şubat Pazartesi gününe ait okullarla ilgili kar tatili haberi bulunmamaktadır.

Kütahya 6 Şubat okullar tatil mi? Pazartesi Kütahya'da okullara kar tatili var mı? ile ilgili etiketler Kütahya Okul Kar tatili Son dakika 6 Şubat Pazartesi
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.