Kuş Uçusu 2. Sezonu Aslı Tuna İçin Kabus Olacak! Kuş Uçusu 2. Sezon Konusu Nedir?

Kuş Uçusu Netflix'in dikkat çeken yerli içerikleri arasında yerini aldı. Birce Akalay'ın yer aldığı Kuş Uçusu ilk sezon çok ilgi çekti. Geçtiğimiz aylarda ikinci sezonu için onay çıkan dizinin çekimleri 22 Kasım'da başladı. Miray Daner'in oynayacağı Aslı Tuna karakterinin hikayesinin işleneceği Kuş Uçusu 2. Sezon konusu nedir, oyuncuları kimler?

Ay Yapım imzalı Kuş Uçuşu dizisinin senaryosunu Meriç Acemi yazarken yönetmenliğini Koray Kerimoğlu yapıyor. İlk sezonuyla büyük ilgi gören dizinin ikinci sezonu için de Netflix'ten onay çıktı. Çekimleri 22 Kasım'da başlayan Kuş Uçuşu 2. sezonda yeni katılan oyuncular da olacak.

Miray Daner'in oynayacağı Aslı Tuna için tam bir kabus olacak Kuş Uçuşu 2. sezonda yine İbrahim Çelikkol, Birce Akalay, İrem Sak ve Defne Kayalar olacak. Konuk oyuncu olarak da Tilbe Saran, Arif Pişkin ve Burak Sergen Kuş Uçuşu yeni sezonda ekrandaki yerini alacak.

KUŞ UÇUSU NAZLI'DA BELLİ OLDU

Aslı Tuna'nın asistanlığını yapacak isim de belli oldu. Titizlikle yapılan çalışma sonucu role genç isim Rüya Andaç hayat verecek.

Kuş Uçuşu’nun asistan Nazlı’sı kim oldu?

Kuş Uçuşu 2. sezonu yeni sezonda Netflix'te olacak.

Kuş Uçuşu'nun asistan Nazlı'sı Rüya Andaç oldu

Kuş Uçusu 2. Sezonu Aslı Tuna İçin Kabus Olacak! Kuş Uçusu 2. Sezon Konusu Nedir? ile ilgili etiketler Miray Daner Birce Akalay
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.