Küresel savaşın ayak sesleri yankılanıyor! Putin, ABD için nükleer testleri başlatabileceğini açıkladı!

Putin, 'Küresel Savaş' konusunda tüm dünyaya ‘uyarıda’ bulundu. Ukrayna’ya orantısız yardımların yapılması halinde, nükleere başvuracaklarını ima etti!

Rus lider Vladimir Putin dün yaptığı açıklamada batıyı "küresel" bir savaş başlatmaya çalışmakla suçladı ve örtülü bir nükleer tehditte bulundu. 70 yaşındaki Rus lider, Ukrayna'daki kanlı savaşının ilk yıldönümünden sadece günler önce Rusya'da ulusa sesleniş gerçekleştirdi.

Putin, Joe Biden'in Ukrayna ziyaretinden sonra merakla beklenen zehir dolu konuşmasını yaptı. ABD ve Rusya arasındaki düello, benzeri görülmemiş uluslararası gerilimler yaratmaya başladı. Putin dün akşam 2 saate yakın bir konuşma yaptı. Konuşmasında “Batı savaşı körüklüyor.” İmalarında bulundu.

Rusya devlet televizyonunda yayınlanan konuşmasında Putin, nükleer silah kullanımına yönelik örtülü tehditlerde bulundu.

PUTİN: “RUSYA’NIN VARLIĞI TEHLİKEDE VE BU KREMLİN’İN KIRMIZI ÇİZGİSİDİR.”

Küresel savaşın ayak sesleri yankılanıyor! Putin, ABD için nükleer testleri başlatabileceğini açıkladı!

Putin, Rusya'nın varlığının şu anda tehlikede olduğunu iddia etti ve bunun Kremlin için kırmızı çizgi olduğunu belirtti. Putin, "Batı'nın amacı Rusya'ya stratejik bir yenilgi vermek, bizi bir kez ve herkes için sona erdirmektir. Buna göre tepki vereceğiz, çünkü ülkemizin varlığından bahsediyoruz. " dedi.

Moskova'nın nükleer doktrini, ülkenin "varlığı" risk altında olduğunda güçlerinin nükleer silah kullanabileceğini açıkça belirtiyor. Konuşmanın başka yerlerinde Putin, Rusya'nın önemli bir silah kontrol anlaşmasına katılacağına söz verdi ve Batı’ya karşı nükleer tehdidini iyice artırdı.

UKRAYNA BİLİŞİM ORDUSU, RUS LİDER KONUŞURKEN YAYINA SALDIRDI VE İKİ KEZ YAYINI KESTİ!

Putin ayrıca, ABD de aynı şeyi yaparsa nükleer testleri yeniden başlatma sözü verdi. Putin, “Batı yerel çatışmayı küresel bir çatışmaya dönüştürmeyi planlıyor, bunu bu şekilde anlıyoruz ve buna göre tepki vereceğiz." Dedi.  Bu arada, Biden Kiev'e yaptığı ziyareti sonlandırdı ve bu gece Royal Castle Polonya'da konuşmasını yapacak. Biden en son konuştuğunda "Tanrı aşkına, Putin iktidarda kalmaya devam etmeyecek" ifadesini kullanmıştı.

Biden’ın Ukrayna’da verdiği mesajlar gerilimi iyice tırmandırmış ve Rus lider Putin’in iki saatlik konuşmasının hedefine oturmuştu. Rus – Ukrayna savaşını “bölgesel bir mesele” olarak adlandıran Putin, Batı’nın işe karışmasıyla küresel bir savaşa dönebileceğinin sinyallerini verdi. Putin’in devlet televizyonunda yaptığı konuşma siber saldırı sebebiyle iki kez kesildi. Siber saldırıyı Ukrayna Bilişim Ordusu üstlendi.

Küresel savaşın ayak sesleri yankılanıyor! Putin, ABD için nükleer testleri başlatabileceğini açıkladı! ile ilgili etiketler Putin Rusya ABD nükleer silah
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.