Kulağındaki cihazın sırrı ne? Seda Sayan meslek hastalığına yakalandı

Sunucusu olduğu 'Sabahın Sultanı Seda Sayan' programında solistlik yapan ve kendisinden yaşça küçük olan müzisyen Çağlar Ökten ile geçtiğimiz Nisan ayında nikah masasına oturan Seda Sayan, önceki gece eşiyle birlikte Özgür Aras'ın 'Rengarenk30Yıl' gecesine katıldı. Son dönemde evliliklerinde kriz çıktığı ve boşanacakları iddia edilen şarkıcı, hakkındaki iddialara ilginç bir cevap vererek "Yav he he" ifadelerini kullandı. Ünlü şarkıcının işitme sorunu yaşadığı ve ameliyat olduğu öğrenildi.

Daha önce Onur Şan, Gökhan Şükür, Tuncay Kıratlı, Soner Yapcacık, Sinan Engin, Rıdvan Kılıç ile evli olan 60 yaşındaki şarkıcı Seda Sayan, 7. evliliğini geçtiğimiz yıl Nisan ayında yapmıştı. Seda Sayan, kendisinden 25 yaş küçük olan müzisyen Çağlar Ökten'le Swiss Otel The Bosphourus'da nikah masasına oturmuştu. Bir süredir haklarında boşanacakları yönünde iddialar ortaya atılan ikili birlikte görüntülendi.

Kulağındaki cihazın sırrı ne? Seda Sayan meslek hastalığına yakalandı

İletişim danışmanı Özgür Aras, meslek yılının 30. Yılını sanat, cemiyet ve iş dünyasının birbirinden ünlü isimlerinin katıldığı bir organizasyonla kutladı. Ünlü iletişimci Özgür Aras’ın “Rengarenk30Yıl” adını verdiği gecesine Aleyna Tilki, Begüm Obiz, Berkay, Burak Kut, Cansu Kurtcu, Cem Özer, Ece Seçkin, Erkan Özarman, Erol Köse, Gülben Ergen, Gülçin Ergül, Gülşah Saraçoğlu, İbrahim Büyükak, İlker Ayrık, Lara Sayılgan, Mehmet Akbay, Onur Büyüktopcu, Pelin Öztekin, Pınar Soykan, Seçil Gür, Seda Mete, Simge Sağın,Tanju Babacan, Yonca Evcimik, Zerrin Özer gibi birçok ünlü isim katıldı. Etklinlikte Seda Sayan & Çağlar Ökten çifti de boy gösterdi. 

Seda Sayan, kriz yaşadığı öne sürülen müzisyen eşi Çağlar Ökten ile birlikte önceki gün Özgür Aras'ın davetine katıldı. “Çok hastayım. Geceye serumla geldim. Özgür için değer” diyen Sayan'ın iki kulağına taktığı işitme cihazı ise dikkatlerden kaçmadı.


İŞİTME KAYBI NEDENİYLE AMELİYAT OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI

Sayan'ın, TV programında sürekli kulaklık taktığı için işitme kaybı yaşadığı, bu yüzden ameliyat olduğu ortaya çıktı. Meslek hastalığı olarak bilinen bu durum nedeniyle Sayan'ın kalabalık ve gürültülü yerlere giderken bu kulaklığı taktığı öğrenildi.

Ötken ile boşanacakları iddiaları sorulan Sayan, "Yav he he" diyerek ilginç bir cevap verdi.

Kulağındaki cihazın sırrı ne? Seda Sayan meslek hastalığına yakalandı - Resim : 2

Öte yandan, eşiyle boşanacağı iddialarına Star TV'de ekrana gelen 'Sabahın Sultanı Seda Sayan' programında yanıt veren Sayan, ''Canım kocam, güzel kocam. Her gün boşanıyor yazıyorlar bize. Olsun nazar çıkar. ben sana her sabah aşık uyanıyorum. Gerçekten bizim için her gün yazılıyor. Yazık... Ailem artık alıştı yalan haberlere. Her gün boşandı, mahkeme önündeler yazıyorlar. Biz 1,5 yıldır beraberiz.'' açıklamasını yapmıştı.

 

Kulağındaki cihazın sırrı ne? Seda Sayan meslek hastalığına yakalandı ile ilgili etiketler Seda Sayan Çağlar Ökten
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.