Kompleksli ve Eyyamcı… Abdullah Gül, tahıl koridoru anlaşmasını tebrik ederken Erdoğan’ın adını bile anmadı

Tüm dünya liderleri, imzalanan Tahıl Koridoru anlaşması sonrasında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı tebrik etti. Abdullah Gül ise tahıl koridoru anlaşmasını tebrik ederken Erdoğan’ın adını bile anmadı.

Tüm dünyanın merakla beklediği Tahıl Koridoru anlaşmasının imzaları dün İstanbul'da gerçekleşen törenle atıldı. 

 Dünya basınında geniş yer uyandıran bu anlaşmaya tebrik mesajları yağdı. Abdullah Gül ise, sosyal medya paylaşımıyla tepki çekti.

Bütün dünya liderleri Erdoğanı kutladı. Abdullah Gül bakın nasıl eyyam yaptı? Tahıl koridorunun mimarı olan  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın adını bile anmadı.

Gül, "Dünyanın en acil sorunlarından olan “açlıkla mücadele ve gıda güvenliği” konularına katkı sağlayacak Tahıl Anlaşması’nın Türkiye'de gerçekleşmesi insanlığa büyük bir hizmet olmuştur. Emeği geçen herkesi tebrik ederim." ifadelerini kullandı. 

Kompleksli ve Eyyamcı… Abdullah Gül, tahıl koridoru anlaşmasını tebrik ederken Erdoğan’ın adını bile anmadı

 

Kompleksli ve Eyyamcı… Abdullah Gül, tahıl koridoru anlaşmasını tebrik ederken Erdoğan’ın adını bile anmadı ile ilgili etiketler Abdullah Gül Erdoğan tahıl koridoru anlaşma
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.