Kobra Murat lakaplı şarkıcı Murat Divandiler'in gerçek serveti ortaya çıktı! Mal varlığını canlı yayında açıkladı

Roman müziğinin tanınmış isimlerinden Kobra Murat lakaplı Murat Divandiler daha önce yaptığı açıklamada 18 evi ve 4 yazlığı olduğunu söylemişti. Sözlerinin yanlış anlaşıldığını ifade eden Kobra Murat mal varlığını tv8'de ekrana gelen 'Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa' programında açıkladı. Zannedildiği gibi kilolarca altını olmadığını beliren Kobra Murat, 9 gayrimenkulünün olduğunu açıkladı.

'Kobra Murat' lakaplı Roman müziğinin tanınmış isimlerinden Murat Divandiler geçtiğimiz haftalarda Caner Toygar’ın Youtube'da yayınlanan programına konuk olmuş ve 18 evi, 4 yazlığı olduğunu açıklayarak herkesi şaşırtmıştı. Kobra Murat'ın gerçek serveti ortaya çıktı.

18 EVİ VE 18 KİLO ALTINI OLDUĞUNU SÖYLEMİŞTİ


Bir düğünde yaptığı 'kobra' şovu sonrası adı 'Kobra Murat' olarak anılmaya başlanan şarkıcı Murat Divandiler, Caner Toygar'ın programındaki açıklamalarında “2 tane altın kasamız var. İçinde 18 kilo altın var. Karım diyor ki 'artık altın yaptırma Murat, kasalar almıyor.' Karımın üstüne, benim üstüme paralar var, çocuklarımın üstüne paralar var. 18 tane evim, 4 tane yazlığım var. Ama hepsi alın teri” ifadelerini kullanmıştı.

Mal varlığı açıklamasıyla kısa sürede gündem olan ünlü şarkıcının gerçek serveti ortaya çıktı. Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa programının konuğu olan Kobra Murat, daha önce yaptığı açıklamalarının yanlış anlaşıldığını ifade etti. 9 gayrimenkulü olduğunu, arabasının bile olmadığını hatta işe toplu taşıma ile gittiğini söyledi.

Kobra Murat lakaplı şarkıcı Murat Divandiler'in gerçek serveti ortaya çıktı! Mal varlığını canlı yayında açıkladı

İŞTE KOBRA MURAT'IN GERÇEK MAL VARLIĞI


İşte Kobra Murat'ın mal varlığıyla ilgili o açıklaması:

''Ben şu ana kadar yaptırdığım altın 18 kiloyu bulmuştur' dedim, kes - yapıştır olunca... Ben gerçek varlığımı açıklayayım. Benim 1 dairem var, oğluma 1 daire aldım, kızıma 1 daire aldım, öteki oğluma 1 daire aldım. 2 tane yazlık aldım. 2 tane gecekondum var dedelerimden kalma. 23 metrekare evde 6 kişi yaşadık biz 6 sene. 1 tane de 20 metrekare 3 katlı dükkanım var. Olan bu. Arabam bile yok benim. 9 gayrimenkulüm var. Bir de çoluğuma çocuğuma adet olarak yaptırdığım 14 ayarlardan kaba şeyler falan var. Babalarından hatıra onlara. Ben bunları açıkladıktan sonra telefonlarım durmuyor. Millet benden ev, araba istiyor. Ben de çok vicdanlı bir insanım. Otobüsle, metrobüsle çalışmaya giderim. Mahallede ihtiyacı olan kim varsa onlara dağıtırım yolda, Allah karşıma çıkarır. İşe giderken kıyafetlerimi sırt çantamla götürüyorum. 'Çok zengim diyorsun, atıyorsun' yazanlar olmuş. Halkın içinden bir insanım.''

Kobra Murat lakaplı şarkıcı Murat Divandiler'in gerçek serveti ortaya çıktı! Mal varlığını canlı yayında açıkladı ile ilgili etiketler 2. Sayfa Murat Divandiler mal varığı servet Kobra Murat
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.