Kızlara nasıl çıkma teklifi edilir? Tavlama taktikleri!

Bir kadın ile konuşmak isteyen erkekler nasıl yaklaşabileceğini düşünüyor. Aynı zamanda konuşurken bir kadını etkilemenin yöntemlerde araştırıyorlar. Merak edilen detayları sizler için araştırdık. Peki Kızlara nasıl çıkma teklifi edilir? Neler söylenir? Bir kız ile nasıl konuşulmalı? Detaylar haberimizde...

Erkekler bir kadında nasıl etki bırakabileceğinin yöntemlerini araştırıyor.Kızlarla konuşurken hangi konuların ön planda tutmak gerektiğini ve nasıl çıkma teklifi edilecek sorusu merak edilen soorular arasında yer alıyor. Peki Kızlara nasıl çıkma teklifi edilir? Neler söylenir? Bir kız ile nasıl konuşulmalı? Merak edilen soruların cevapları deatyları ile haberimizde...

Kızlara nasıl çıkma teklifi edilir? Tavlama taktikleri!

Haberekspres'in haberine göre;Erkekler için en büyük problemlerden birisi kızlarla konuşurken ilk olarak ona nasıl yaklaşması gerektiğidir. Genel de her erkek bu sorunla karşılaşır. Çünkü kadınların öyle acayip bir yapısı var ki hepsi birbirinden farklı düşüncelere sahip. Bazı kadınlar ilk konuşma esnasında ciddiyetten yana tavır sergilerken bazıları da erkeğin esprili olmasını tercih eder. Burada erkeğe büyük bir görev düşüyor. Yani kaçırmak istemediğiniz bir fırsat önünüze çıktıysa ve konuşmanız gereken kadını daha önce hiç tanımamışsanız o zaman olaya doğrudan kendinizi durumun akışına bırakarak başlamalısınız. Burada yapabileceğiniz çok fazla bir şey yoktur ve her erkekte aynen bu şekilde bir tutum sergiler. Yani sizin için ilk önce anı yaşamak ve kadını kaybetmemek için bir an önce söze girmeniz önemlidir.

Ancak ilk kez konuşacağınız kızı daha öncesinden tanıyor ama hiç muhabbetiniz olmamışsa onunla konuşmadan önce onu arkadaşları aracılığı ile iyice tanımalısınız. Eğer ki ciddiyetten yana bir tavır içerisindeyse o zaman sizinde ciddi olarak yaklaşmanız gerekiyor. Eğer ki espri seven ve bundan hoşlanan bir kız ise o zaman size düşen görevde kendi espri kültürünüzü biraz daha geliştirmek oluyor. Bayanların bu yapılarını öyle yüzlerine bakarak asla anlayamazsınız. Elbette ki buradaki ipucunun onun arkadaşlarından ya da sizin arkadaşlarınızdan gelmesi gerekir.

Öncelikli olarak ilk muhabbetinizde ne yaparsanız yapın abartıya kaçmayın çünkü hiçbir kadın abartıyı sevmeyecektir. Buna kendinizi övmeniz de dahil. Bazı şeyleri olduğu gibi anlatmanız gerekir çünkü daha sonrasında hayal kırıklığına uğratma ve uğrama gibi bir durumunuz da söz konusu olabilecektir. Ona aslında çok değer verdiğinizi ve vereceğinizi de hissettirmelisiniz ama bu aşama ileriki safhalarda olmalı. Bir ilişkinin en temelinde güven yatar öyle kelimeler seçmelisiniz ki size baktığı zaman bu güveni kesinlikle yakalaması gerekiyor. Erkeklerin ilk buluşmada yaptığı en önemli hayal kırıklığı da zaten budur. Kendilerine güven toplamak yerine karizmatik olmayı ön plana çıkarmaya çalışırlar. Evet karizmatik olmak işe yarayacaktır ancak bunun kararını da sizin vermeniz beklenmez. Kız kendi kendine sizin karizmanıza inanması gerekecektir.

Kızlara nasıl çıkma teklifi edilir? Tavlama taktikleri! ile ilgili etiketler kızlara nasıl çıkma teklifi edilir
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.