Kızılcık Şerbeti'nin Fatih'i Doğukan Güngör'ün Simge Sağın itirafı olay oldu! Yeni bir aşk mı doğuyor?

Kızılcık Şerbeti dizisinde canlandırdığı Fatih karakteri ile izleyenleri ekrana kilitleyen Doğukan Güngör, Simge Sağın itirafı ile gündeme geldi. Güngör'ün itirafı sonrası 'Yeni bir aşk mı doğuyor?' sorusu akıllara geldi.

Kızılcık Şerbeti dizisinde oynayan genç oyuncu Doğukan Güngör, Hakan Gence ile Sıkı Muhabbet programına katıldı. Sosyal medyada fake hesabı olmadığını belirten oyuncu, "En son Simge Sağın'a baktım. Simge'yi dinlemeye gidelim" dedi. Adı Seray Kaya ile anılan Güngör'ün bu sözlerinden sonra Sağın'la takipleşmesi dikkat çekti. Bazı sosyal medya kullanıcıları, "İkili arasında yeni bir aşkı mı başladı?" yorumunda bulundu.

SİMGE'DEN HAMLE!

Doğukan Güngör'ün çok konuşulan açıklamasının ardından Simge Sağın'dan da bir hamle geldi. Ünlü şarkıcı Güngör'ü etiketleyip 'Aleyküm Selam' mesajını yazdı. Güngör de Sağın'a kalp emojisiyle karşılık verdi. İkili arasında aşk yaşanıp yaşanmayacağı merak konusu oldu.

Kızılcık Şerbeti'nin Fatih'i Doğukan Güngör'ün Simge Sağın itirafı olay oldu! Yeni bir aşk mı doğuyor? ile ilgili etiketler Doğukan Güngör Simge Sağın
GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.