Kızılcık Şerbeti Pembe kimdir?

Kızılcık Şerbeti dizisinde Pembe Ünal karakteri Abdullah'ın eşi ve üç çocuğunun annesidir. Abdullah ile görücü usulü evlenmesine rağmen ona aşık; güler yüzlü, titiz ve tertipli bir kadındır. Peki, Kızılcık Şerbeti Pembe kimdir?

Kızılcık Şerbeti dizisinde Pembe Ünal karakteri Abdullah'ın eşi olup üç çocuğunun anneliğini yapmaktadır. Abdullah işe görücü usulü evlenmesine karşın ona aşık olmuş ve hayatı sadece kocası ve çocuklarında ibaret haline gelmiştir.

Evlatlarının mutluluğu için hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan Pembe; yapıcı, güler yüzlü, titiz ve tertipli bir kadındır.

Kızılcık Şerbeti Pembe Kimdir?

Kızılcık Şerbeti dizisinde Pembe Ünal karakterini Sibel Taşçıoğlu canlandırmaktadır.

Kızılcık Şerbeti Pembe kimdir

Sibel Taşçıoğlu Kimdir?

Sibel Taşçıoğlu, 28 Temmuz 1976 tarihinde Bursa'da dünyaya gelmiştir. Tiyatro, sinema, dizi oyuncusu ve seslendirme sanatçılığı yapan Taşçıoğlu, 1995 yılında Bursa Devlet Tiyatrosunda 'Tılsım' adlı çocuk oyununda oynayarak kariyerinde ilk adımını attı.

1997'de İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünü kazandıktan sonra 2000 - 2003 yılları arasında Tiyatro Fora'da Yan Etkili Konuşmalar, Tekrar Çal Sam, Apaçık adlı oyunlarda oynadı. 2007 yılında Kenter Tiyatrosu'nda Anna Karenina oyununda rol alan Taşçıoğlu; 1998'den bu yana Rus Gelin adlı ilk sinema filminde ve Kırık Ayna, Mühürlü Güller, Yadigar, Ekmek Teknesi, Gözyaşı Çetesi, Gönül Salıncağı, Serçe ve Pulsar adlı TV dizilerinde rol aldı.

Animasyon filmlerde seslendirme yapan Taşçıoğlu, Medcezir adlı televizyon dizisinde Nevin karakterini canlandırdı.

Kızılcık Şerbeti Pembe kimdir

Sibel Taşçıoğlu, Murat Kolçak Köstendil ile evlidir.

Sibel Taşçıoğlu şimdilerde Show TV ekranlarında yayınlanan Kızılcık Şerbeti adlı dizide Pembe Ünal karakterine hayat vermektedir.

Kızılcık Şerbeti Pembe kimdir? ile ilgili etiketler Sibel Taşçıoğlu Kızılcık Şerbeti
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.