Kızılcık Şerbeti 21. bölüm fragmanı! Nursema ile Umut'tan romantik öpüşme sahnesi

Kızılcık Şerbeti 21. bölüm fragmanı yayınlandı. Cuma akşamlarında Show TV ekranlarında yayınlanan Kızılcık Şerbeti yeni bölümünde neler olacağı diziyi yakından takip edenlerce merak edilmektedir.

Kızılcık Şerbeti 21. bölüm fragmanı yayınlandı. Show TV ekranlarında Cuma akşamları yayınlanan Kızılcık Şerbeti dizisinin son bölümünde; baskı ve şiddete maruz kalan Nursema'nn ailesine hesap sorduğu sahne geceye damgasını vurdu.

Kızılcık Şerbeti Yeni Bölümde Neler Yaşanacak?

Nursema'yı ailesine karşı koruma altına alan Doğa'nın sitemi dikkatlerden kaçmamakta. Ömer'in İbrahim'i bir inşaattan aşağıya itmesi ve Nursema ile Umut'un bir arada görülmesinde yaşanacak olaylar merak edilmekte.

Kızılcık Şerbeti 21. bölüm fragmanı izle

Pembe, İbrahim'in karşısına çıkarken kızına yapılanlardan dolayı öfkesine hakim olamıyor. Kayhan'ın Leman'a evlilik teklifinde bulunması izleyenleri şaşırtırken Nursema'nın eve dönmek adına Abdullah'a koyduğu şart ilgiyle takip edilmekte.

Kızılcık Şerbeti Son Bölümde Neler Yaşandı?

Alev'e yaptığı aşk itirafına kulak misafiri olan Nursema yeni bir yıkım yaşadı. Abdullah ve Alev'in konuşması ise Sönmez'in ziyaretiyle yarım kaldı. Abdullah'ı kızının evinde gördüğü için rahatsız olan Sönmez, Abdullah'ı ziyaret ederek Alev'den uzak durmasını istedi.

Öte yandan Kıvılcım ve Ömer'in, arkadaşlarıyla çıktığı iftar yemeği olaylı bitti. Ömer'in arkadaşı olan çiftle fikir ayrılığına düşen Kıvılcım'ı, gece sonunda Ömer yaptığı açıklamayla sakinleştirdi. Bebek odasını kendileri boyayan Doğa ve Fatih ise Pembe'nin engeliyle karşılaştı.

Kızılcık Şerbeti 21. bölüm fragmanı izle

Milyonların büyük merakla beklediği an ise bölümün final sahnesinde ekrana geldi. Zorla evlendirildiği İbrahim'in evine geri dönerek, ailesini yemeğe davet eden Nursema'nın intikam planı işledi. Yemekte İbrahim tarafından şiddete uğradığını ailesine anlatan Nursema, Abdullah ve Pembe'nin kendisini korumadığını gözyaşları içinde dile getirdi.

Kızılcık Şerbeti 21. bölüm fragmanı! Nursema ile Umut'tan romantik öpüşme sahnesi ile ilgili etiketler Kızılcık Şerbeti Show TV
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.