Kızı Melisa ile ilgili soruları yanıtlayan Ceyda Düvenci, gözyaşlarına hakim olamadı! "En büyük isteğim..."

Ünlü oyuncu Ceyda Düvenci NTV ekranlarının heyecanla izlenen programı "Bambaşka Sohbetler"e konuk oldu. Programda, doğumdan hemen sonra geçirdiği beyin kanaması sebebiyle 'serebral palsi' hastası olan kızı Melisa ile ilgili soruları yanıtlayan Düvenci, gözyaşlarına hakim olamadı.

Bülent Şakrak ile mutlu bir evlilik sürdüren Ceyda Düvenci, NTV'de ekranlara gelen 'Bambaşka Sohbetler' programında Serkan Altunorak'ı konuk etti.

"GELECEĞE GİTMEK İSTESEN HANGİ ANINI GÖRMEK İSTERSİN?"

Altunorak, sunucu Düvenci'ye, "Geçmişe dönmek istesen hangi ana dönmek istersin? Tek bir hakkın var. Geleceğe gitmek istesen hangi anını görmek istersin?" sorusunu yöneltti.

Ünlü oyuncu, "Melisa'yı doğurduğum ana gitmek isterim. Yok, değiştiriyorum; Melisa'nın düşme riski yaşadığı güne gitmek isterim aslında."

Kızı Melisa ile ilgili soruları yanıtlayan Ceyda Düvenci, gözyaşlarına hakim olamadı! "En büyük isteğim..."

"İLERİDE MELİSA'YI 40 YAŞINDA GÖRMEK İSTERİM, EN MERAK ETTİĞİM ŞEY BU"

"İleride de Melisa'yı 40 yaşındayken görmek isterim. En merak ettiğim şey bu" cevabı sonrası duygusal anlar yaşadı. Altunorak, sarılarak teselli etti.

Kızı Melisa ile ilgili soruları yanıtlayan Ceyda Düvenci, gözyaşlarına hakim olamadı! "En büyük isteğim..." - Resim : 2

Ceyda Düvenci, "Herhalde Melisa 40'larındayken ben olmam diye düşünüyorum." Evet, bunu isterim" ifadelerini kullandı.

 

 

 

 

Kızı Melisa ile ilgili soruları yanıtlayan Ceyda Düvenci, gözyaşlarına hakim olamadı! "En büyük isteğim..." ile ilgili etiketler Ceyda Düvenci Bülent Şakrak Bambaşka sohbetler
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.