Kırklarelispor Kocaelispor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

TFF 2. Lig Kırmızı Grup 20. hafta maçında Kırklarelispor ile Kocaelispor karşı karşıya geliyor. Liderin en yakın takipçisi olan Kocaelispor zorlu deplasmanda galibiyet arıyor.

TFF 2. Lig Kırmızı Grup 20. haftasında Kırklarelispor ile Kocaelispor takımları karşılaşıyor. Lider Bucaspor 1928 ile aynı puana sahip Kocaelispor zorlu Kırklarelispor deplasmanından galibiyetle dönmenin hesaplarını yapıyor.

Kırklareli Atatürk Stadyumu’nda 15 Ocak 2023 Pazar gününde saat 14.00’da başlayacak Kırklarelispor Kocaelispor maçı Fuchs Sports Youtube kanalı üzerinden şifresiz olarak canlı yayınlanıyor.

Kırklarelispor Kocaelispor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Son hafta sahasında 1461 Trabzon’a 2-1 kaybeden Kırklarelispor topladığı 26 puanla 10. sırada yer alırken sahasında Ankara Demir’e 4-2 yeniden Kocaelispor ise 41 puanla 2. durumda bulunuyor.

İki takım arasında son olarak 28 Ağustos 2022 tarihinde oynanan karşılaşmayı Kocaelispor sahasında 2-1 kazanmıştı.

Stat: Kırklareli Atatürk Stadyumu
Tarih: 15 Ocak 2023 Pazar
Saat: 14.00
Yayın: Fuchs Sports Youtube

Kırklarelispor Kocaelispor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? ile ilgili etiketler Kırklarelispor Kocaelispor TFF 2. Lig
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.