Kırgızistan'da darbe girişimi! Yüzlerce asker ve bürokrata gözaltı: Nedim Şener 2 yıl önce FETÖ için uyarmıştı

Kırgızistan'da darbe girişimi planlayan 110 asker ve bürokrat gözaltına alındı. Gazeteci Nedim Şener bundan 2 yıl önce "FETÖ için Kırgızistan, 'Hasan Sabbah’ın “Alamut Kalesidir.' Orada mevcut Cumhurbaşkanı Caparov’a darbe yapacak konumdalar." sözleriyle yaşanacak olayın adeta sinyalini vermişti.

Kırgızistan'da hükümete darbe yapmayı planlayan bir gruba yönelik operasyon düzenlendi. 2021 yılında bir darbe girişiminin engellendiği ülkede, yeni yapılan operasyonda 110 subay ve bürokrat gözaltına alındı.

NEDİM ŞENER'İN "FETÖ'NÜN ALAMUT KALESİ" SÖZLERİ AKILLARA GELDİ

Kırgızistan haber servisleri, ülkede bir grup, Caparov iktidarını devirmek üzere hazırlık yaptığını belirtti. Kırgızistan güvenlik güçlerinin gözaltına aldığı şahıslar hakkında henüz ayrıntılı bilgi verilmedi.

Yaşanan operasyonun ardından Gazeteci Nedim Şener'in 2 yıl önce katıldığı televizyon programında kullandığı şu sözler akıllara geldi:

"FETÖ için Kırgızistan, 'Hasan Sabbah’ın “Alamut Kalesidir.' Orada mevcut Cumhurbaşkanı Caparov’a darbe yapacak konumdalar. Ya Caparov FETÖ’yü temizleyecek ya da FETÖ ve sahibi Amerika Caparov’u götürecek."

ATAMBAEV DETAYI!

Gözaltına alınanların, firari FETÖ'cülere usulsüz bir şekilde Kırgızistan vatandaşlığı veren ve bu örgüte desteğiyle bilinen eski Cumhurbaşkanı Atambaev’e yakın oldukları da gelen haberler arasında

Kırgızistan'da darbe girişimi! Yüzlerce asker ve bürokrata gözaltı: Nedim Şener 2 yıl önce FETÖ için uyarmıştı ile ilgili etiketler Nedim Şener Kırgızistan FETÖ Darbe
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.