"Kim Milyoner Olmak İster?"de yarışmacı joker hakkını eşine 'seni seviyorum' demek için kullandı

atv ekranlarında yayınlanan bilgi yarışması “Kim Milyoner Olmak İster”in son bölümünde yarışmacı Osman Çalış'ın joker hakkını, eşi Zekiye Çalış'ı arayıp 'seni seviyorum' demek için kullanması stüdyo ve ekran başındakileri şaşırttı. Programda yaşanan o romantik anlar sosyal medyada gündem oldu.

Ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu'nun sunumuyla atv'de izleyiciyle buluşan sevilen yarışma programı “Kim Milyoner Olmak ister?” romantik anlara sahne oldu. Osman Çalış isimli yarışmacı, telefon joker hakkını kullanmak istedi ve eşini aradı. Eşi telefona bağlandıktan sonra yarışmacı sadece "Seni seviyorum, yarın görüşürüz" deyip telefonu kapattı. Yarışmacının soru sormayıp eşine sadece 'seni seviyorum' demesi ise alkış topladı.

"Kim Milyoner Olmak İster?"de yarışmacı joker hakkını eşine 'seni seviyorum' demek için kullandı

SORUYU SORMAK YERİNE EŞİNE 'SENİ SEVİYORUM' DEDİ

Yarışmacı Osman Çalış, "Hangi ülkede kendine ait posta adresi olan, gövdesi dünyanın birçok yerinden sevgili arayanların mektup gönderdiği bir posta kutusu olarak kullanılan 500 yıldan yaşlı bir meşe ağacı vardır?" sorusu için telefon joker hakkını kullandı. Telefon joker hakkını kullanan Çalış, soruyu eşi Zekiye Çalış'a sormak istedi. 30 saniyede soru sorması gereken yarışmacı Osman Çalış, bu süreyi eşine "Seni seviyorum" demek için kullanmayı tercih etti.

"Kim Milyoner Olmak İster?"de yarışmacı joker hakkını eşine 'seni seviyorum' demek için kullandı - Resim : 2

SORUYA YANLIŞ CEVAP VERDİ

Çalış, İmirzalıoğlu'na "Benim eşimi arama sebebim ona olan sevgimi milyonların önünde söylemek" dedi. Çalış soruya yanlış cevap vererek 30 bin TL ile yarışmadan ayrıldı.


"Kim Milyoner Olmak İster?"de yarışmacı joker hakkını eşine 'seni seviyorum' demek için kullandı - Resim : 3
 

"Kim Milyoner Olmak İster?"de yarışmacı joker hakkını eşine 'seni seviyorum' demek için kullandı ile ilgili etiketler Kim Milyoner Olmak İster Kenan İmirzalıoğlu zekiye çalış osman çalış
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.