Kim Milyoner Olmak İster'de 'Eren Bülbül' sorusu Kenan İmirzalıoğlu ve seyircileri duygulandırdı!

 Ekranların büyük bir heyecanla izlenen bilgi yarışması Kim Milyoner Olmak İster'de 2017 yılında PKK'lı teröristlerce şehit edilen Eren Bülbül sorusu sunucu Kenan İmirzalıoğlu ve izleyicileri duygulandırdı.

Yarışmacı Şevval Gürsoy'a 100 bin TL değerindeki "PKK'lı teröristlerce 11 Ağustos 2017'de şehit edilen Eren Bülbül yaşasaydı bugün kaç yaşında olacaktı?" sorusu soruldu.

Kim Milyoner Olmak İster'de 'Eren Bülbül' sorusu Kenan İmirzalıoğlu ve seyircileri duygulandırdı!

"MAALESEF 15 YAŞINDA O CANA KIYDILAR"

Soruyu okurken sesi titreyen sunucu Kenan İmirzalıoğlu daha sonrasında duygusal anlar yaşadı. Gözlerinin dolduğu görülen İmirzalıoğlu, "Maalesef 15 yaşında o cana kıydılar. Hepimizin kalbini yaktılar" ifadelerini kullandı.

Kim Milyoner Olmak İster'de 'Eren Bülbül' sorusu Kenan İmirzalıoğlu ve seyircileri duygulandırdı! - Resim : 2

Beş yıl önce daha 15 yaşında şehit olan Eren Bülbül bugün yaşasaydı 20 yaşında olacaktı. Çift cevap hakkını kullanan yarışmacı Gürsoy ise soruyu doğru bilemeyerek yarışmaya veda etti.

 

 

Kim Milyoner Olmak İster'de 'Eren Bülbül' sorusu Kenan İmirzalıoğlu ve seyircileri duygulandırdı! ile ilgili etiketler Kim Milyoner Olmak İster eren bülbül
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.