"Kim Milyoner Olmak İster?" yarışmasına katılan mali müşavir, matematik sorusunu bilemedi!

Ekranların büyük bir heyecanla izlenen yarışma programı Kim Milyoner Olmak İster'e katılan mali müşavir Emine Küp, matematik sorusu sorulunca zor anlar yaşadı. Heyecanına yenik düşen ve doğru hesaplama yapamayan Küp, yarışmaya veda etti.

Uzun yıllardır ATV ekranlarında yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster yarışması, dün akşam Kenan İmirzalıoğlu'nun sunumuyla ekrana geldi. Mali müşavir Emine Küp'ün performansı ise yarışmaya damga vurdu.

"Kim Milyoner Olmak İster?" yarışmasına katılan mali müşavir, matematik sorusunu bilemedi!

DOĞRU HESAPLAYAMADI

Mali Müşavir olan Küp, üçüncü soru olan 3 bin TL'ye kadar ilerledi. Küp'e'2222'ye hangi sayı eklenirse sonuç 3000 olur?' sorusu soruldu. Kısıtlı bir sürede yarıştığı için heyecanına yenik düşen yarışmacı yanlış hesaplama yaparak "888" cevabını verdi.

"Kim Milyoner Olmak İster?" yarışmasına katılan mali müşavir, matematik sorusunu bilemedi! - Resim : 2

"KINAMAYIN BAŞINIZA GELİR"

Yanlış cevap vermesine çok şaşıran Emine Küp, "Ay inanmıyorum ya. Rakamlarla aram iyidir ama olmadı. Kınamayın başınıza gelir. Yarışmada olmak çok güzel. Her şey için çok teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

"Kim Milyoner Olmak İster?" yarışmasına katılan mali müşavir, matematik sorusunu bilemedi! ile ilgili etiketler Kenan İmirzalıoğlu Kim Milyoner Olmak İster
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.