'Kim Milyoner Olmak İster' yarışmacısının evlilik hikayesi Kenan İmirzalıoğlu'nu şaşkına çevirdi

Kenan İmirzalıoğlu’nun sunumuyla, Pazar akşamları atv ekranlarında yayınlanan bilgi yarışması Kim Milyoner Olmak İster'e katılan Bahar Biçer isimli yarışmacının evlilik hikayesi programa damga vurdu. Programın son bölümünde yarışan Bahar Biçer ile eşinin program vasıtasıyla tanıştığını öğrenen Kenan İmirzalıoğlu, stüdyo ve ekran başındakiler şaşkına döndü.

atv'de izleyiciyle buluşan Kim Milyoner Olmak ister'in 5 Haziran 2022 Pazar günü yayınlanan son bölümünde yarışmacı koltuğuna Bahar Biçer isimli bir yarışmacı oturdu. Bahar Biçer, yarışmaya başlamadan önce evlilik hikayesini paylaştı. Bahar Biçer, şu anda evli olduğu kişinin daha önce Kim Milyoner Olmak ister'de yarışmacı olduğunu, kendisini ekranda görünce Freddy Mercury'e benzediği için sosyal medyadan iletişime geçip tanıştıklarını ve bir ay içinde de evlendiklerini anlattı. Kenan İmirzalıoğlu duyduğu hikaye karşısında şaşkınlığını gizleyemedi.

'Kim Milyoner Olmak İster' yarışmacısının evlilik hikayesi Kenan İmirzalıoğlu'nu şaşkına çevirdi

''EKRANDA GÖRÜNCE ÇOK BEĞENDİM, MESAJ ATTIM''


Bahar Biçer eşiyle tanışma hikayesini stüdyoda şu sözlerle anlattı: ''Artvin Şavşat'tan geliyorum, orada doğdum büyüdüm. İstanbul'da iki yıldır yaşıyorum eşim vasıtasıyla. Bu arada çok güzel bir hikayem var. Eşimle bu program vasıtasıyla tanıştım. Çok güzel bir şeye vesile oldu bu program. Çok teşekkür ediyorum yapımcısına, herkese. Artvin Şavşat'taydım, babaannemi ziyarete gitmiştim. Babaannem haber kanalı izlemekte çok ısrarcıydı. Ben de 'Babaanne artık bıktım, yeter. Haber izlemeyelim, farklı bir şey izleyelim' dedim. Beni kırmayıp atv'yi açtı. O sırada Kim Milyoner Olmak İster programı yayınlanıyordu. Biri çıktı, tabi benim de Freddy Mercury hayranlığım var. Gördüm eşimi, çok beğendim. O sırada da babannemin de içine doğmuş olmalı, 'Seni buna verdim gitti' dedi. Sosyal medya aracılığıyla eşime ulaştım. Tanıştık, bir ay içinde de nişan, kına ve düğün hepsini yaptık. Bir de ikiz bebeklerim oldu. 21 yaşındayım, bu olay 2 sene önce 19 yaşımdayken oldu. Çok erken oldu ama iyi ki de olmuş. Çok mutluyuz, huzurluyuz. Babaannem verdi gitti, ben de aldım gitti. Eşimden çok etkilendim. Freddy Mercury'i çok beğeniyordum, eşimi görünce direkt mesaj attım.''

'Kim Milyoner Olmak İster' yarışmacısının evlilik hikayesi Kenan İmirzalıoğlu'nu şaşkına çevirdi - Resim : 2

''BU PROGRAM BİR YUVA YAPMIŞ OLDU''

Bahar Biçer'in eşi ise, ''Bu program çok hayırlı oldu bizim için. Yarışmadan bir ödül aldık. Mevzu o değil, ben eşimi tanıdığım için esas o zaman milyoner olmuş oldum. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bir ay içinde oldu. Tanışmamızın 33. gününde nikahımız oldu. Eşimin kim olduğunu bilmiyordum. Sahte hesap üzerinden sohbet için yazdı. Ben de cevap vermedim ilk başta. Bir sohbet edeyim dedim. O beni tanıyordu, ben tanımıyordum. Annemle birlikte gelmiştim yarışmaya. Sizi tekrar gördüğüm için çok sevindim. Burada yeniden bulunmak çok güzel. Bu program bir yuva yapmış oldu. Program sevilesiyle bir evliliğim olacağı aklıma gelmezdi. Tanışmamızın 16. gününde aileme baskı yaptım. Hızlı bir şekilde güven oturdu. Birbirimize her an ne yaptığımızı anlattık. 18. günde nişanlandık. Çok hızlı oldu. Bir çırpıda ev kurduk. Yorucu, stresli ama bir o kadar da huzurluydu.'' açıklamasını yaptı.

'Kim Milyoner Olmak İster' yarışmacısının evlilik hikayesi Kenan İmirzalıoğlu'nu şaşkına çevirdi - Resim : 3

Programın sunucusu Kenan İmirzalıoğlu da Kim Milyoner Olmak ister sayesinde tanışıp evlenen çiftin açıklamaları karşısında, ''Mutluluğunuz daim olsun. Milyoner'de birçok anlara, duygulara şahit olduk fakat böyle bir evliliğe, yuva kurulumuna ilk kez şahit oluyorum. Bu program bir aile kurdu. Bu bizi gerçekten çok mutlu etti.'' dedi.

'Kim Milyoner Olmak İster' yarışmacısının evlilik hikayesi Kenan İmirzalıoğlu'nu şaşkına çevirdi ile ilgili etiketler Kim Milyoner Olmak İster Bahar Biçer bilgi yarışması
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.