Kim Kardashian sesiyle yer alacağı filmin adını açıkladı!

Dünyaca ünlü yıldız Kim Kardashian, bir kez daha sinema sektörüne el atıyor. Kardashian, seslendirme yapacağı animasyon filminin adının duyurdu.

ABD’li yıldız  Kim Kardashian, bir kez daha sinemaya el atıyor. Kardashian, daha yer alacağı iddia edilen filmi açıkladı.

"PAW PATROL: THE MOVIE"

2021 Nickelodeon Çocukların Seçimi Ödülleri’ne uzaktan bağlantı yoluyla katılan 41 yaşındaki ünlü yıldız, yer alacağı filmin adının PAW Patrol: The Movie olduğunu söyledi ve filmden bir ön izleme sahnesi paylaştı.

Animasyon filmde seslendirme yapacak olan Kardashian’ın yanı sıra Tyler Perry, Yara Shahidi ve Marsai Martin de filme sesleriyle hayat verecek. “Bu filmde çalışırken harika bir zaman geçirdik” diyen Kardashian yağtığı açıklamada, “Filmde yer alacağımı söylediğimde çocuklarım zar zor inandı” ifadelerini kullandı.

20 AĞUSTOS 2021'DE GÖSTERİME GİRMESİ BEKLENİYOR

Keith Chapman tarafından yaratılan çocuk televizyon dizisi PAW Patrol'e dayanan, Cal Brunker tarafından yönetilen animasyon filmin 20 Ağustos 2021’de gösterime girmesi bekleniyor.

Kardashian daha önce Carmen Electra ile birlikte Acayip Bir Film ve Vadinin Melekleri adlı sinema filmlerinde; How I Met Your Mother, Beyond the Break, CSI: NY gibi dizilerde rol almıştı.

Kim Kardashian sesiyle yer alacağı filmin adını açıkladı! ile ilgili etiketler Kim Kardashian film PAW PATROL: THE MOVIE
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.