Kim Kardashian har vurup harman savuruyor! Bu sefer de 95 milyon dolarlık jet!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla gündem olan ve otomobillere olan düşkünlüğüyle tanınan Kim Kardashian, inanılmaz bir hamlede bulundu. Tamamen kişisel ihtiyaçları ve tarzına göre bir adım atan Kardashian, kendisine 95 milyon dolara jet aldı.

Tamamen otomobillere olan tutkunluğu ile tanınan ve 100 milyon dolara yakın bir para harcayarak bunları evine uygun renklere boyatan Kim Kardashian, şimdide 95 milyon dolar değerinde bir jetin sahibi oldu.

Kardashian’ın aldığı uçağı kendi tarzına uygun olarak kişisel ihtiyaçlarına göre sıfırdan dekore ettirdiği kaydedildi.

Kim Kardashian har vurup harman savuruyor! Bu sefer de 95 milyon dolarlık jet!

Kişisel servetini sadece 1 yıl içerisinde %50'den fazla arttırmayı başaran Kardashian, kazandığı parayı har vurup harman savuruyor. 2021 yılının Nisan ayında Forbes dergisi tarafından serveti 1 milyar dolar olarak açıklanan Kardashian’ın bazı kaynaklara göre bu rakam 12 milyar dolar civarında. Kardashian’ın %35’lik hisseye sahip olduğu Skims’in değeri 900 milyon dolar.

Kazandığı paraları konforlu bir yaşam için hiç düşünmeden kullanırken kendi sınırlarını da zorluyor. Özel uçaklara erişim sıkıntısı olmamasına rağmen, ailesiyle beraber rahat ve güvenli bir şekilde seyahat etmek adına kendi uçağının olmasının en iyisi olacağını düşünen Kardashian, 95 milyon dolarlık jetiyle gündemde yer aldı.

Kim Kardashian har vurup harman savuruyor! Bu sefer de 95 milyon dolarlık jet! - Resim : 2

Kardashian, misafirlerine kendilerini olabildiğince rahat hissetmeleri için bir çift Skims terlik ve pijama hediye ediyor.

Kim Kardashian har vurup harman savuruyor! Bu sefer de 95 milyon dolarlık jet! ile ilgili etiketler Kim Kardashian jet
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.