Kılıçdaroğlu'nun kilit ismi Yurter Cihaner, CIA eski başkanı ile ne görüştü?

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı Erdoğan ve ailesi için ortaya attığı 'Kaçacak' yalanının kaynağının CHP'nin ABD temsilcisi Yurter Özcan'ın olduğu ortaya çıktı. CHP'li Özcan'ın CIA eski ajanı Henri Barkey ile yaptığı görüşme dikkat çekti.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu asılsız belgeler öne sürerek Başkan Erdoğan'ın Amerika Birleşik Devletleri'ne kaçacağı iddiasının arkasında CHP'nin ABD temsilcisi Yurter Özcan'ın olduğu ortaya çıktı.

 FETÖ'den gelen talimatları CHP'ye ileten kilit isim olan Özcan ABD'de kimlerle neden görüştü. CHP'li Özcan'ın CIA eski ajanı Henri Barkey ile yaptığı görüşme dikkat çekiyor.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun öne sürdüğü 'Erdoğan kaçacak' iddiası, FETÖ'nün propaganda söylemlerinden biri.

Sabah'ın haberine göre, Kılıçdaroğlu'nun TÜRGEV ve ENSAR vakıfları üzerinden dolaşıma soktuğu iftiraların kaynağı olan Yurter Özcan'ın sicili bir hayli kabarık. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Başkan Erdoğan hakkında ortaya attığı asılsız iddiaların adresi FETÖ'cülerin sığınağı olan ABD.

Kılıçdaroğlu'nun kilit  ismi Yurter Cihaner, CIA eski başkanı ile ne görüştü?

 Kilit isim ise, CHP'nin ABD temsilcisi Yurter Özcan. Peki Yurter Özcan kim, ABD'de de kimlerlerle, neden görüştü? Özcan'ın CIA ajanı Henri Barkey ile teması dikkat çekiyor. CHP'li Özcan, 15 Temmuz darbe girişiminden sonra Barkey ile bir araya geldi.

15 Temmuz'da da rol aldığı belirtilen Barkey'in, o gece Büyükada'da bir otelde kaldığı, 15 kişilik ekibi ile gelişmeleri anbean takip edip uluslararası görüşmeler yaptığı ortaya çıkmıştı.

 

Kılıçdaroğlu'nun kilit ismi Yurter Cihaner, CIA eski başkanı ile ne görüştü? ile ilgili etiketler TÜRGEV ABD FETÖ CIA Yurter Özcan ENSAR
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.