Kılıçdaroğlu'nun KHK çıkışına şehit yakınları ve gazilerden sert tepki: Bizi mi hapse atacaksın?

Kılıçdaroğlu'nun "KHK'lıların tamamı görevlerine iade edilecek. Bir arkadaşımız sadece bu işlerle ilgilenecek." sözlerine tepkiler çığ gibi büyüyor. Şehit yakınları ve gaziler, Kılıçdaroğlu'nun skandal nitelikteki ifadelerine sert tepki göstererek, "FETÖ'yü serbest bırakıp bizi mi hapse atacaksın?" dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, "KHK'lıların tamamı görevlerine iade edilecek. Bir arkadaşımız sadece bu işlerle ilgilenecek." sözleri kamuoyunda infiale neden oldu. SABAH'a konuşan şehit yakınları ve gaziler, Kılıçdaroğlu'na sert sözlerle yüklendi.

 Kılıçdaroğlu'nun KHK çıkışına şehit yakınları ve gazilerden sert tepki: Bizi mi hapse atacaksın?

"HAİNLERE SELAM ÇAKTI"

AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık: Tankların yol vermesiyle 15 Temmuz hain darbe girişimini televizyon başında seyreden Kemal Kılıçdaroğlu, bu sözleriyle bir kez daha PKK, FETÖ, DHKP-C ya da diğer terör örgütlerine selam çakmakta, özellikle FETÖ ile helalleşme sürecini planlı şekilde yönetmektedir.

AK PARTI İZMİR MİLLETVEKİLİ ALPAY ÖZALAN

CHP ve İYİ Parti'nin kimlere hizmet ettiğini anlamayan kaldı mı? Devletin altını oyacaklarına dair açık açık söz veriyorlar.

15 TEMMUZ DERNEĞİ

CHP Lideri iktidar hayalleri kurarken FETÖ'cülere mavi boncuk dağıtmayı ihmal etmiyor. Kılıçdaroğlu'na en güzel cevabı yine milletimiz verecektir.

Kılıçdaroğlu'nun KHK çıkışına şehit yakınları ve gazilerden sert tepki: Bizi mi hapse atacaksın? - Resim : 2

ŞEHİT YAKINLARI TEPKİ GÖSTERDİ

15 Temmuz şehidi Mehmet Güder'in oğlu İbrahim Güder, "Kılıçdaroğlu'na sesleniyorum, seni safın vatana ihanet edenlerden yana mı yoksa vatan için can verenlerden yana mı? Bu kalkışma dolayısıyla ihraç edilen kişiler konusunda devletimiz titiz davranmıştır. Kılıçdaroğlu'nu kınıyorum. 15 Temmuz gecesi duruşumuz neyse her daim aynı olacaktır. Bizler şehit yakınları olarak vatan hainlerinin karşısında olacağız. Devletimizin adaletine güveniyoruz. 15 Temmuz gecesi, girişime yardım eden, görevlerini ülke menfaati aksine kullananlar ihraç edilmiştir."

 Kılıçdaroğlu'nun KHK çıkışına şehit yakınları ve gazilerden sert tepki: Bizi mi hapse atacaksın? - Resim : 3

"İKTİDARA GELMEK İÇİN KİME NEYİ VADETTİ?"

15 Temmuz Gazileri Platformu Başkanı Erol Bulut, "Kılıçdaroğlu yine yüreğimizi yaralayan bir açıklama yaptı. İktidara gelmek için kime neyi vadetti merak ediyoruz? Kılıçdaroğlu herhalde FETÖ'cüleri işlerine iade edip bizi cezaevine atmak istiyor. Üç beş oy için bu cennet vatanı pazarlık konusu haline getirmek hoş değil. FETÖ'cüler, ABD'nin, Almanya'nın bütün Batı'nın ve dış güçlerin gönüllü maşalığını yapmıştır. İktidar olmak uğruna ülkemizin kazanımlarını riske atmak, birilerine cesaret vermek hoş değil. FETÖ'cüler açıktan ülkemizi tehdit etti. Bizim silahlarımızla üzerimize kurşun yağdırdı. FETÖ'cüleri Yeniden devletin kritik noktalarına getirmek akıl alır gibi değil. Türk milleti buna asla izin vermez. Bu tarz düşünce sahibi olanlara sandıkta gereken cevabı verecektir." dedi. 

Kılıçdaroğlu'nun KHK çıkışına şehit yakınları ve gazilerden sert tepki: Bizi mi hapse atacaksın? - Resim : 4

15 TEMMUZ DERNEĞİ DE TEPKİ GÖSTERDİ

15 Temmuz Derneği de sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: "CHP Lideri iktidar hayalleri kurarken FETÖ'cülere mavi boncuk dağıtmayı ihmal etmiyor. Devletten ihraç edilen örgüt üyelerini görevlerine iade edeceğini açık açık söyleyen ve FETÖ ile iş tutan Kılıçdaroğlu'na en güzel cevabı yine milletimiz verecektir."

 

Kılıçdaroğlu'nun KHK çıkışına şehit yakınları ve gazilerden sert tepki: Bizi mi hapse atacaksın? ile ilgili etiketler 15 Temmuz Şehit gazi Kılıçdaroğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.