Kılıçdaroğlu’nun adaylığı PKK’lı ve FETÖ’cüleri neden sevindiriyor? Nedim Şener açıkladı...

Hürriyet gazetesi yazarı Nedim Şener, Kemal Kılıçdaroğlu’nun cumhurbaşkanlığı adaylığının PKK’lı ve FETÖ’cüleri neden sevindirdiğini masaya yatırdı. FETÖ terör örgütünün memnuniyetin arkasında "devleti ele geçirme umudu" olduğunu ima eden Şener PKK için ise " HDP talepleri kabul görürse aday çıkartmayacak." ifadelerini kullandı.

Hürriyet gazetesi yazarı Nedim Şener bugünkü köşesinde Kemal Kılıçdaroğlu’nun cumhurbaşkanlığı adaylığının PKK’lı ve FETÖ’cüleri neden sevindirdiğini ele aldı. 

"Hakan Şükür’ün Kılıçdaroğlu’nu kutlaması FETÖ terör örgütünün memnuniyetini yansıtıyor" ifadelerini kullanan Şener, bu memnuniyetin sebebinin "devleti ele geçirme umudu" olduğunu ima etti.

İşte Şener'in yazısının ilgili bölümü: 

Kemal Kılıçdaroğlu’nun adaylığı PKK’lıları ve FETÖ’cüleri neden bu kadar sevindiriyor?

FETÖ’cü firari Hakan Şükür’ün Kemal Kılıçdaroğlu’nu kutlaması, “Fuat Avni” diye bilinen FETÖ’cü firari Said Sefa’nın, “Ümitsizliğe yer yok, şimdi ayağa kalkma zamanı” tweet’i, firari FETÖ’cü Emre Uslu’nun yazdıkları ve yayınları FETÖ terör örgütünün memnuniyetini yansıtıyor.

Nedeni, yeniden devleti ele geçirme umudu mu?

SEÇMENE POLİTİKA YERİNE PKK/HDP İLE İŞBİRLİĞİ

Kemal Kılıçdaroğlu ve partisinin HDP seçmesinin de oyuna ihtiyacı var. Ama onlar yıllardır yaptıkları gibi HDP, seçmeni için politika üreteceklerine, sahada çalışıp kalbini kazanacağına, PKK’nın siyasi kolu vazifesi gören HDP yönetimi ile iş tutmayı siyaset sanıyor.

PKK da HDP üzerinden onlara istediğini yaptırıyor.

Farkında olmadıkları şey ise siyaseten o kapıdan girdikleri gibi çıkamayacaklar. Nitekim, seçime kendi adayları ile gitme planından tamamen vazgeçmiş değiller. Sadece Kılıçdaroğlu’nun kendileriyle açık müzakere yapıp yapmayacaklarını görmek istiyorlar. Talepleri kabul görürse aday çıkartmayacaklar. Elbette dayatacakları şartların yaratacağı siyasi sonuçlar da var. Bunları da çok kısa süre içinde yaşayarak göreceğiz.

NEDİM ŞENER'İN YAZISININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

Kılıçdaroğlu’nun adaylığı PKK’lı ve FETÖ’cüleri neden sevindiriyor? Nedim Şener açıkladı... ile ilgili etiketler Nedim Şener Kemal Kılıçdaroğlu PKK HDP FETÖ
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.