Kılıçdaroğlu'ndan 28 Şubat helalleşmesi: Dini tabloların önünde fotoğraf çektirmesi dikkat çekti!

Yakın bir döneme kadar siyasi hayatını başörtüsüne düşmanlık yaparak geçiren Kılıçdaroğlu helalleşme turunda. 28 şubat mağduru aileyi ziyaret etti. Kılıçdaroğlu'nun dini sembolik tablolar önünde başörtülü aile ile fotoğraf çektirmesi dikkat çekti.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Bakanı Kemal Kılıçdaroğlu, 2023 seçim çalışmaları kapsamında 'helalleşme' ziyaretleri yapıyor. 

HEDEFİNDE MUHAFAZAKAR SEÇMEN VAR

6'lı masanın en kuvvetli adayı olarak gösterilen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, muhafazakarların oylarını alabilmek için çalışmalarına yön veriyor.

Muhafazakar kesim için sık sık özel kareler de paylaşan CHP Lideri'nin son durağı ise 28 Şubat mağduru bir aile oldu.

Kılıçdaroğlu'ndan 28 Şubat helalleşmesi: Dini tabloların önünde fotoğraf çektirmesi dikkat çekti!

28 ŞUBAT MAĞDURU SULTAN KARA'YI ZİYARET ETTİ

Kılıçdaroğlu bugün eşiyle, 28 Şubat sürecinde başörtüsü yasağı nedeniyle öğretmenlik mesleğinden atılan Sultan Kara ve ailesine helalleşme ziyaretinde bulundu.

Kılıçdaroğlu'ndan 28 Şubat helalleşmesi: Dini tabloların önünde fotoğraf çektirmesi dikkat çekti! - Resim : 2

DİNİ TABLOLARIN ÖNÜNDE FOTOĞRAF ÇEKTİRDİ

Kılıçdaroğlu ziyaret kapsamında aile ile özel kareler çekildi.

Partinin sosyal medya hesabından paylaşılan karelerde Kılıçdaroğlu'nun, dini sembolik tablolar önünde başörtülü aile ile fotoğraf çektirmesi dikkat çekti.

Kılıçdaroğlu'ndan 28 Şubat helalleşmesi: Dini tabloların önünde fotoğraf çektirmesi dikkat çekti! - Resim : 3

Kılıçdaroğlu'ndan 28 Şubat helalleşmesi: Dini tabloların önünde fotoğraf çektirmesi dikkat çekti! ile ilgili etiketler Kemal Kılıçdaroğlu 28 Şubat helalleşme
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.