Kılıçdaroğlu yeşil ışık yaktı! Kurultayda aday olacak mı?

Seçimlerde arkasına aldığı HDP ve PKK desteğine rağmen büyük bir hezimet yaşayan ve CHP Genel Başkanlığı'nı bırakmayan Kemal Kılıçdaroğlu katıldığı canlı yayında kurultaya da yeşil ışık yaktı.

Türkiye tarihinin en önemli seçimlerinden birini yaparken Cumhurbaşkanı Erdoğan aldığı yüzde 52,1'lik oy oranıyla HDP ve PKK'nın desteğini arkasına alan Kemal Kılıçdaroğlu'na yaklaşık 2,5 milyon oy ile fark attı.

Kılıçdaroğlu'nun aldığı oy oranı tabanında hayal kırıklığına neden olurken, istifaya yanaşmadı. Bununla da kalmayan Kılıçdaroğlu, MYK'da tüm isimlerin istifasını alarak bu isimlerin yerine kendisine yakın isimleri atadı.

Seçimlerde yaşadığı hezimetin ardından Sözcü TV'deki canlı yayına katılan Kemal Kılıçdaroğlu seçim sürecine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

ADAY OLACAK MISINIZ SORUSUNA KAÇAMAK CEVAP

Kurultayda aday olacak mısınız? sorusuna karşı bir süre sessiz kalan Kılıçdaroğlu ne diyeceğini bilemeyince "Aday olup olmamanın hiç önemi yok" ifadesini kullandı.

.

Kılıçdaroğlu yeşil ışık yaktı! Kurultayda aday olacak mı? ile ilgili etiketler Kemal Kılıçdaroğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.