Kılıçdaroğlu 'sana söz' derken kime söz veriyor? İyi Parti ile ilgili ortalığı karıştırıcak iddia!

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt ile ‘Haberin Olsun’ yeni bölümüyle yayında…

Ceyhun Bozkurt ve Barış Özkan, ‘Haberin Olsun’un yeni bölümünde, AK Parti Seçim Beyannamesi’ndeki önemli detayları, Cumhur İttifakı ile Millet İttifakı'nın 'ortak liste' kararını, CHP ile İYİ Parti milletvekili listelerinde tepki çeken tartışmalı isimleri ve beşli bir yapının İYİ Parti'de operasyon iddialarını ve 'Kürt sorununu Meclis'te çözme' vaadinin Cengiz Çandar ve Hasan Cemil ile ilgisi tartışmalarını masaya yatırdı.

İTTİFAKLARIN 'ORTAK LİSTE' KARARI

Ceyhun Bozkurt, ''MHP, Yeniden Refah Partisi ve BBP'nin ideoloji olarak kırmızı çizgileri mevcut. Kendi logoları ve kendi isimlerini seçimlerde göstermek isterler.Millet İttifakı'nda da benzer bir durum söz konusu. Cumhur İttifakı'nı oluşturan partilerde yoğun bir itiraz görmedim. Koordine şekilde seçime girecekler. Millet İttifakı'nda böyle bir durum yok, acayip bir durum var. 20'yi aşan bir sayı mevcut. En karlı Demokrat Parti, seçilebilecek yerden aday çıkartmış.

''MİLLET İTTİFAKI'NDA KIYAMET KOPTU''

Cumartesi gününden itibaren başlayan bir fırtına söz konusu. 10 Aralıkçılar, İmamoğlu ekibi, Kılıçdaroğlu ayrı taraftan bastırıyor. 4 kere toplantı ertelendi. Millet İttiakı'nda ilke, program yok, sadece menfaat hedefi var. Millet İttifakı'nda ilke ve program olmadığı için kıyamet koptu.

KILIÇDAROĞLU KİMLERE SÖZ VERDİ?

Bu sözlerin Washington'da birilerine verildiği kesin. Aslında bu bir görevlendirmedir. 'Türk milletini hedef alan saldırılara devam edeceğiz' demeye getiriyorlar. PKK/PYD'ye de sözler vermiş. KHK'lılara da söz vermiş.

''ERGİN'İN ÇANKAYA'DAN ADAY OLMASI BİR MESAJ. BUNLAR İNTİKAMI ATATÜRK'TEN ALIYOR''

Sadullah Ergin, FETÖ'nün istediği her türlü düzenlemeyi çıkardı. Adı yolsuzluklar ile de anıldı. Yolsuzluk, FETÖ... Ne ararsan var! Çankaya'dan aday olması bir mesaj. Bunlar intikamı Atatürk'ten, Atatürk'ün partisinden alıyorlar.  Okan Konuralp'in seçimi kazanırlarsa İletişim Başkanı olacağı iddiası var. CHP, belli yerlerde doğrudan HDP'ye destek amacıyla aday göstermiyor. Muharrem İnce de boşluğu gördüğü için oradan ilerliyor.

''SANDIK SONUÇLARI PARTİ GENEL MERKEZLERİNDE DEPREM ETKİSİ YARATACAK''

Kabul edilecek bir liste değil. Kendisine Atatürkçü, milliyetçi diyenler içinize siniyor mu? Bunun mutlaka bir reaksiyonu kalacak. Binlerce insan bu listeleri gördükten sonra sandığa gidip oy kullanmayacak. Ciddi bir sarsıntı olacak. Sandık sonuçları parti genel merkezlerinde deprem etkisi yaratacak.

''BEŞLİ BİR YAPININ İYİ PARTİ'YE EKONOMİ VE FETÖ ÜZERİNDEN OPERASYON ÇEKTİĞİ İDDİALARI VAR''

İYİ Parti'de esas bombayı istifa eden Mehmet Fedai Çakmalı patlattı, söyledikleri dehşet verici. İYİ Parti'de ekonomik ilişkiler ve FETÖ imamı üzerinden operasyon çekildiği iddiaları var. Beşli bir yapının İYİ Parti'ye iki taraflı operasyon yaptığı iddiası var. Beşli yapının Şanlıurfa, Gaziantep ve Malatya'da etkili olan bir isimle bağlantılı olduğu iddiası söz konusu. Beşli yapının Şanlıurfa, Gaziantep ve Malatya gibi bölgeleri ele geçirmek için 3 milyon liralık rüşvetler verdiği iddiası var. 

‘KÜRT SORUNUNU MECLİS’TE ÇÖZME’ VAADİNİN CENGİZ ÇANDAR VE HASAN CEMİL İLE İLGİSİ VAR MI?

'Kürt sorununu Meclis'te çözme' vaadinin Ceniz Çandar ve Hasan Cemil ile yapılması mümkündür. Bu uluslararası bir plansa perde arkasında bu isimler vardır.'' ifadelerini kullandı.

Ceyhun Bozkurt ve Barış Özkan ile ‘Haberin Olsun’un tamamını YouTube kanalımızda izleyebilirsiz...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN 

Kılıçdaroğlu 'sana söz' derken kime söz veriyor? İyi Parti ile ilgili ortalığı karıştırıcak iddia! ile ilgili etiketler CHP İYİ Parti FETÖ PKK Ceyhun Bozkurt Kemal Kılıçdaroğlu Millet İttifakı Sadullah Ergin Hacer Foggo

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.