Kılıçdaroğlu nasıl gündem kapkaççılığı yapıyor? CHP'li gazeteci Özlem Gürses itiraf etti

CHP'li gazeteci Özlem Gürses, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, iktidarın çalışmaları ile ilgili içeriden bilgi aldığını söyledi. Bürokratlardan gelen bilgiyle muhalefet liderinin gündemi belirlediğini ifade eden Gürses, KYK faiz silinmesi ve otomotiv hamlesinin bu şekilde yapıldığını vurguladı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun nasıl gündem kapkaççılığı yaptığı ortaya çıktı.

CHP'li gazeteci Özlem Gürses, muhalefete iktidarın çalışmalarıyla ilgili içeriden bilgi geldiğini belirterek, KYK faizlerinin silineceği bilgisi gelince Kılıçdaroğlu'nun erken davranıp sosyal medya çalışması yaptığını itiraf etti.

Özlem Gürses yayınında, "Muhalefet hükümetin hamleleri ile ilgili içeriden bilgi alıyor. Bürokrasiden bilgi alıyor. Bunu da başaran Kemal Bey'in geçmişteki bürokrasiye yönelik çağrıları oluyor. Kemal Bey çok net konuştu. Eğer seçimde iktidar değişirse, olur olmaz kararnamelerin, sözleşmelerin altına imza atan bürokratlarla ilgili işlem yapacaklarını söyledi. Ve bunu defalarca söyledi Kemal Bey. Videosunu çekti, tweetini attı kayda geçti bunu ve hatta o kamu kuruluşlarının kapısına gitti dayandı. Dolayısıyla bürokrasiden CHP'ye ve 6'lı masaya bilgi geliyor.

Seçim ekonomisine geçti iktidar bir süredir. Farkındasınız kesenin ağzı açıldı ve birtakım kesimlere iyileştirici birtakım tedbirler alınmaya çalışılıyor. Bu kapsamda birtakım adımlar atıyor iktidar. Bu adımları önceden öğreniyor artık muhalefet. Örneğin KYK borçlarının faizlerinin silinmesiyle ilgili adımını muhalefet önceden öğrendi ve bir hafta sonu etiket çalışması yapıp KYK meselesini gündeme getirdi ve tweet attı Kemal Kılıçdaroğlu. Hemen o pazartesi günü hem üniversite sınav sonuçları açıklandı, hem Kabine toplandı ve KYK faizlerinin silineceği ile ilgili açıklama yapıldı. Benzer şekilde otomotivde büyük sıkıntı olduğunu biliyorduk. Bu sıkıntının önünü almak için bir vergi düzenlemesi yapma hamlesi vardı iktidarın. Bunu da önceden öğrendi muhalefet ve dün akşam apar topar saat 22.00'de o mutfak videosu çekildi ve ekrana geldi. Dolayısıyla bir süredir gündemi muhalefet belirliyor ve ikridarın önünde gidiyor bu enteresan." dedi.

Kılıçdaroğlu nasıl gündem kapkaççılığı yapıyor? CHP'li gazeteci Özlem Gürses itiraf etti ile ilgili etiketler Kemal Kılıçdaroğlu CHP özlem gürses KYK faizleri içeriden bilgi alıyor bürokrasi bürokratlar

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.