Kılıçdaroğlu HDP'ye diyet borcunu bitiremedi! Canlı yayında Demirtaş'a selam gönderip destek verdi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Halk TV'de açıklamalarda bulundu. Kılıçdaroğlu burada eski HDP Eş Genel Başkanı olan Selahattin Demirtaş'a selam göndererek "Kendisinin haksız bir şekilde içeride tutulduğunu biliyorum" ifadelerini kullandı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Halk TV'de gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Burada adaylığıyla ilgili net bir açıklama yapamayan Kılıçdaroğlu yine HDP'ye diyet borcunu ödemeyi ihmal etmedi. 

CHP'NİN HDP SEVDASI YİNE EKRANLARDA

Kılıçdaroğlu, canlı yayında tutuklu bulunan eski HDP Eş Genel Başkanı olan Selahattin Demirtaş'a selam göndererek şu ifadeleri kullandı: "Demirtaş’a selamlarımı gönderiyorum.” “Kendisinin haksız bir şekilde içeride tutulduğunu biliyorum.”

Kılıçdaroğlu HDP'ye diyet borcunu bitiremedi! Canlı yayında Demirtaş'a selam gönderip destek verdi ile ilgili etiketler Selahattin Demirtaş Kemal Kılıçdaroğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.