Khouma Babacar futbola dönebilecek mi? Çağdaş Atan'dan ilk açıklama...

Alanyaspor Teknik Direktörü Çağdaş Atan, geçen çarşamba günü kamp yaptıkları Burdur'da antrenman öncesi kalp spazmı geçiren Babacar'ın federasyonun kararı sonrası antrenmanlara geri döneceğini söyledi.

Alanyaspor, Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Tesisleri'nde yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor. Akdeniz ekibinin önceki gün kalp spazmı geçiren Senegalli golcüsü Khouma Babacar'ın futbola dönüp dönemeyeceği merak ediliyor. Teknik direktör Çağdaş Atan, 28 yaşındaki santrforun durumuna ilişkin açıklama yaptı.

BÜYÜK İHTİMALLE DÖNECEK

Çağdaş Atan, şu bilgileri paylaştı: "Babacar bugün bir komisyon var, federasyonun bir komisyonu normal bir insan olsa işine dönebilir, komisyona gözükecek büyük bir ihtimalle geri gelecek diye ümit ediyoruz. Bir sıkıntı olacağını düşünmüyoruz. İnşallah İstanbul'da o komisyona girdikten sonra aramıza katılır diye ümit ediyoruz. Öyle hayati tehlike ya da stent, ameliyat olacak bir durum yok. Sadece medikal biraz tedavi görecek o kadar antrenmanlara devam edebilir."

REKTÖRDEN BAKLAVALI ZİYARET

MAKÜ Rektörü Prof. Dr. Adem Korkmaz, takımı tesislerde ziyaret ederek futbolculara baklava ikram etti. Ziyarette Rektör Prof. Dr. Korkmaz ve ekibini Çağdaş Atan ve takım kaptanları Efecan Karaca ile Daniel Candeias karşıladı.

Takımla bir süre sohbet eden Rektör Korkmaz, "Akdeniz'in parlayan yıldızı Alanyaspor'un bizi tercih ederek burada kamp yapması bizleri mutlu etti. Alanyaspor'un başarılarını biliyoruz ve bununla gurur duyuyoruz. Özellikle bu sezon gösterdiği performans ve ligi uzun süre önde sürdürmesini takip ettik ve mutlu olduk. Onların bu başarısı bölgedeki diğer takımlara da örnek olabilecek nitelikte. MAKÜ Spor Tesisleri'ndeki başarılı kamp süreci önümüzdeki lige de yansıyacaktır diye düşünüyorum. Bizleri tercih ettikleri için kendilerine teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı. (DHA)

Khouma Babacar futbola dönebilecek mi? Çağdaş Atan'dan ilk açıklama...

Khouma Babacar futbola dönebilecek mi? Çağdaş Atan'dan ilk açıklama... ile ilgili etiketler Alanyaspor Çağdaş Atan Khouma Babacar
GÜNÜN VİDEOSU

Sur Belediyesi'nde DEM Partililerden büyük skandal! Atatürk ve Erdoğan'a hakaret ettiler...

DEM Partili yöneticiler Sur Belediyesi makamında bulunan Mustafa Kemal Atatürk ve Erdoğan'ın fotoğraflarını işaret ederek hakaret etti. "Kaldırın bu kebrağların (p...venklerin) fotoğraflarını" sözlerini sarf eden DEM Partililer büyük tepki çekti.