Kervan Gıda halka arz ne zaman?

Sermaye Piyasası Kurulu tarafından Kervan Gıda’nın halka arz başvurusuna onay geldi. Ortak satış yolu ile halka arz başvurusu yapan Kervan Gıda’nın halka arz işlemlerinin tarihi ne zaman yapılacağı hakkında araştırmalarda başladı. Kervan Gıda halka arz ne zaman? Kervan Gıda kimin? İşte ayrıntılar…

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), geçtiğimiz Ekim ayı içerisinde halka arz başvurusunda bulunan yumuşak şeker üreticisi Kervan Gıda'nın başvurusunu geri çevirmeyerek onay verdi. SPK tarafından yayınlanan haftalık bültende yer alan bilgilere göre onayın hemen ardından Kervan Gıda, sermaye artırımı ve ortak satışı yoluyla halka tamamen arz olacak.

Şirket, halka arz işlemi ile 150.000.000 TL değerindeki mevcut sermayesini, 37.500.000 TL artırarak 187.500.000 TL'ye kadar yükseltmiş olacak.

KERVAN GIDA KİMİN?

Mehmet Şükrü Başar, Fikret Başar, Mitat Başar, Burhan Başar, Fahrettin Çezik, Mahmut Koçum, Aydın Çelik ve Suat Erdem’in her birinin sahip olduğu 1.500.000 TL nominal değerli toplamda 12.000.000 TL nominal değerli 12.000.000 adet B grubu paylar da halka arz edilecek.

Fazla talep gelmesi halinde, Mehmet Şükrü Başar, Fikret Başar, Mitat Başar, Burhan Başar, Fahrettin Çezik, Mahmut Koçum, Aydın Çelik ve Suat Erdem’in her birinin sahip olduğu 750.000 TL nominal değerli toplamda 6.000.000 TL nominal değerli 6.000.000 adet A grubu payın B grubuna dönüştürülerek ek satışı gerçekleştirilebilecek.

1 TL nominal değerli paylar 8 TL ve 9 TL fiyat aralığından satışa sunulacak.

KERVAN GIDA HALKA ARZ NE ZAMAN?

SPK tarafından onay verilen Kervan Gıda’nın halka arz işlemlerinin ne zaman yapılacağı kısa bir zaman içerisinde şirket tarafından açıklanacak.

Kervan Gıda halka arz ne zaman?

Kervan Gıda halka arz ne zaman? ile ilgili etiketler SPK Kervan Gıda halka arz sermaye piyasası kurulu
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.