Kerem Fırtına kimdir? Milletvekili seçildi mi? Kerem Fırtına hangi partiden aday oldu?

14 Mayıs seçimlerinde pek çok ünlü isim milletvekili adayı olarak gösterildi. Kerem Fırtına da 14 Mayıs genel seçimlerinde milletvekili adayı olarak gösterilmişti. Bu çerçevede, Kerem Fırtına 'nın yaşamı, hangi partiden aday olduğu ve milletvekili seçilip seçilmediği merakla araştırılıyor. Peki, Kerem Fırtına kimdir? Milletvekili seçildi mi? Kerem Fırtına hangi partiden aday oldu?

Cumhurbaşkanlığı ve Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin 28'inci döneminin 600 yeni milletvekilinin belirlendiği genel seçimler için oy sayımı sürüyor. Resmi olmayan sonuçlara göre, gelecek dönem milletvekilliği yapacak olan ve TBMM'ye giremeyen ünlü isimler de belli oldu. Bu çerçevede, Kerem Fırtına 'nın yaşamı, hangi partiden aday olduğu ve milletvekili seçilip seçilmediği merakla araştırılıyor. Peki, Kerem Fırtına kimdir? Milletvekili seçildi mi? Kerem Fırtına hangi partiden aday oldu?

Kerem Fırtına kimdir? Milletvekili seçildi mi? Kerem Fırtına hangi partiden aday oldu?

KEREM FIRTINA KİMDİR?

Kurtlar Vadisi dizisinin Eren'i Kerem Fırtına, oyuncu ve tiyatrocu kimliği ile tanınmaktadır. Son dönemde ise siyaset dünyasında açıklamaları ve adaylıkları ile dikkat çekmiştir.

Kerem Fırtına, İstanbul’un Üsküdar İlçesi’nde doğmuştur. Babası Volkan Fırtına, annesi ise Asuman Fırtına’dır. Kerem Fırtına'nın Aslı isminde bir kız kardeşi vardır. En yakın arkadaşının babası olduğunu dile getiren Fırtına, küçükken Başbakan olmak istediğin, her zaman siyaset ile ilgili olduğunu sözlerine eklemiştir.

İlk ve orta eğitimini İstanbul’da tamalayan ünlü oyunu, daha 13 yaşındayken tiyatro ile ilgilenmeye başlamıştır. Ayrıca lise döneminde çeşitli oyunlarda yer almıştır. 1999 senesinde Kenan Evren Lisesi’ni tamamlamış aynı sene İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünü kazanmıştır ve ilgili bölümünden mezun olmuştur.

Şahika Tekand Studio Oyuncuları’nda 2 yıl oyunculuk eğitimi alan Kerem Fırtına, Osman Sınav ile tanışmış ve Kurtlar Vadisi dizisinde Eren karakterini canlandırmıştır. Ayrıca 2015 yılında Star Tv ekranlarında yayınlanan Kiralık Aşk adlı dizide İsmail karakterini canlandırmıştır.

Kerem Fırtına kimdir? Milletvekili seçildi mi? Kerem Fırtına hangi partiden aday oldu? - Resim : 2

KEREM FIRTINA HANGİ PARTİDEN ADAY OLDU?

Ünlü oyuncu Kerem Fırtına, Yeşil Sol Parti (YSP) İstanbul 3. bölge 6. sıradan aday olmuştur

KEREM FIRTINA MİLLETVEKİLİ SEÇİLDİ Mİ?

YSP'nin çıkardığı milletvekili arasında olmayan Kerem fırtına, TBMM'ye girmeye hak kazanamadı.

Kerem Fırtına kimdir? Milletvekili seçildi mi? Kerem Fırtına hangi partiden aday oldu? ile ilgili etiketler Kurtlar Vadisi
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.