Kerem Bürsin'den Samimi İtiraf! Sarhoş Olduğumda İlk Pantolonla Sonrada...

Sen Çal Kapımı dizisi başrol oyuncularından Kerem Bürsin için şok bir iddia ortaya atıldı. Adım adım finale yaklaşan dizide Serkan karakterine hayat veren Bürsin ile Hande Erçel arasındaki büyük aşk muhteşem ikiliye başarının kapılarını sonuna kadar açtı.

Geçtiğimiz günler içerisinde bir programa konuk olan Kerem Bürsin, kendi hayatı hakkında çarpıcı itiraflarda bulunarak hayranlarını oldukça şaşırttı. Samimi itirafların yanı sıra neşeli tavırlarıyla da dikkat çeken Bürsin sevilen dizi Sen Çal Kapımı hakkında da vermekten geri kalmadı.

Özel hayatı konusunda da çarpıcı itiraflarda bulunmaktan geri kalmayan Kerem Bürsin’in bu doğal tavırları izleyenlerinde mest olmasına sebebiyet verdi. Sarhoş olduğu her zaman soyunduğunu itiraf eden Bürsin, “Ben her yerde soyunabiliyorum. İlk olarak işe pantolonla başlıyorum. O yüzden çok fazla içmemeye özen gösteriyorum. Bundan 3 yıl kadar önce sarhoş olmuştum” diyerek herkesi şaşkına çevirdi.

Kerem Bürsin'den Samimi İtiraf! Sarhoş Olduğumda İlk Pantolonla Sonrada...

Bürsin konuşmasının devamında, “Öncelikle duş yaparken mutlaka şampuan kullanırım. Eğer onu kullanmazsam günümün kötü geçeceğini hissederim. Şampuanın ardından da sabun, krem ve sonra yine çabucak bir şekilde sabun gelir. Parfüm sıkarken de önce elime 3 fıs daha sonrada boynuma sürdükten sonra bir x yapmak zorunda kalıyorum” sözlerine yer verdi.

Kerem Bürsin'den Samimi İtiraf! Sarhoş Olduğumda İlk Pantolonla Sonrada... - Resim : 2

Kerem Bürsin ayrıca kirli sepetinden çorap değil ama çoğu zaman işleri acele olduğundan kirli tişört giydiğini de saklamadı.

Kerem Bürsin'den Samimi İtiraf! Sarhoş Olduğumda İlk Pantolonla Sonrada... - Resim : 3

Yakışıklı oyuncu Bürsin, Sen Çal Kapımı dizisi finali hakkında da konuşurken yeni yapımlarda yeniden Hande Erçel ile birlikte oynamaktan büyük bir keyif alacağını yineledi.

Kerem Bürsin'den Samimi İtiraf! Sarhoş Olduğumda İlk Pantolonla Sonrada... ile ilgili etiketler Kerem Bürsin Hande Erçel Sen Çal Kapımı
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.