Kerem Bürsin ve Yağmur Tanrıversin aşkı tekrar mı kıvılcımlanıyor?

Sen Çal Kapımı dizi setinde tanıştıktan sonra sevgili olduğu Hande Erçel ile olan birlikteliğini sessiz sedasız noktalandıran Kerem Bürsin hakkında şok bir iddia ortaya atıldı. 2014 senesinde ilişkilerini noktalayan Yağmur Tanrısevsin ile yeniden sosyal medyada takipleştiği görülen Bürsin için aşk iddiaları gündeme geldi.

FOX TV ekranlarında yayınlanan ve her bölümü ile oldukça sevilen Sen Çal Kapımı dizisinin final yapması Kerem Bürsin ile Hande Erçel aşkının da sonu oldu. Erçel ile olan birlikteliğini sessiz sedasız sonlandıran yakışıklı oyuncunun daha öncesinde aşk yaşadığı Yağmur Tanrısevsin ile sosyal medyada takipleştiği ortaya çıktı.

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve bir fenomen haline gelen Güneşi Beklerken dizisindeki arkadaşlıkları kısa sürede aşka dönüşen ikilinin yeniden sosyal medyada takipleşmesi hayranları az da olsa sevindirdi.

Kerem Bürsin ve Yağmur Tanrıversin aşkı tekrar mı kıvılcımlanıyor?

1 yıl kadar birlikte olduktan sonra 2014 yılında ilişkilerini sonlandıran Kerem Bürsin ile Yağmur Tanrısevsin ikilisinin bir dönem evlenecekleri bile gündeme gelmişti.

Hande Erçel ile ayrılığı sonrasında Kerem Bürsin’in ajansından yapılan açıklamada, “Son zamanlarda basında yer alan haberler için maalesef böyle bir dönemde bir açıklama yapma gereği duymaktayız. Dünyanın ve ülkemizin geçtiği bu sancılı ve hoş olmayan süreçte gündemin bu şekilde meşgul edilmemesini isteriz. Kerem Bürsin adının geçtiği haberler hiçbir şekilde doğru değildir. Ajansı ve kendisi dışında çıkan haberlerin hiçbir doğruluk payı yoktur.

Kerem Bürsin ve Yağmur Tanrıversin aşkı tekrar mı kıvılcımlanıyor? - Resim : 2

Oyuncumuz Kerem’in hayatında kimse olmamakla birlikte işlerimize her zamanki yoğun tempo ile devam etmekteyiz. Değerli magazin mensuplarının da bu süreç içerisinde sadece oyuncumuza değil ama herkese böyle hassas bir dönemde saygı duyulmasını rica ederiz.” ifadelerine yer verildi.

Sosyal medya hesabından Bürsin ile olan tüm fotoğraflarını kaldıran Erçel’de yakışıklı oyuncuyu takipten çıkmış ve buna karşılık olarak da ikilinin geçmişe dair tüm izlerin silindiği belirlenmişti.

Kerem Bürsin ve Yağmur Tanrıversin aşkı tekrar mı kıvılcımlanıyor? ile ilgili etiketler Kerem Bürsin Hande Erçel Yağmur Tanrıversin Sen Çal Kapımı
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.