Kemal Yıldız ne iş yapıyor, mesleği ne? Banu Alkan'ın sevgilisi Kemal Yıldız kimdir, kaç yaşında?

Afrodit Banu Alkan sosyal medya hesabından yeni sevgilisi Kemal Yıldız ile olan fotoğrafını paylaştı. Sosyal medyaya damgasını vuran paylaşım sonrasında “Kemal Yıldız kimdir, kaç yaşında?” sorusu gündemdeki yerini aldı. Afrodit lakabıyla tanınan Alkan alyans paylaşımıyla magazin gündemini salladı. Peki, Banu Alkan'ın sevgilisi Kemal Yıldız mesleği ne, ne iş yapıyor?

Yeşilçam'ın "Afrodid" lakaplı starı Banu Alkan magazin gündemini kasıp kavurdu. Yeni sevgilisi Kemal Yıldız ile fotoğraf paylaşan Alkan sosyal medyaya damgasını vurdu. Twitter'da kısa sürede gündem olan Alkan alyansının fotoğrafını paylaştı. Bu olaylar üzerine "Banu Alkan'ın sevgilisi Kemal Yıldız kaç yaşında?" sorusu gündeme geldi. Peki, Kemal Yıldız kimdir, ne iş yapıyor, mesleği ne?

KEMAL YILDIZ KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

Banu Alkan ile sevgili olduğu öğrenilen Kemal Yıldız 44 yaşında ve ikilinin arasında 20 yaş fark bulunuyor. İş insanı olan Kemal Yıldız Hollanda'da ikamet ediyor. Yıldız ile nişanlandığını paylaşan ünlü isim evlilik teklifine 'evet' dedi.

BANU ALKAN KİMDİR?

Banu Alkan, 1 Temmuz 1958'de Dubrovnik, Hırvatistan'da doğdu. Yugoslav kökenli Türk oyuncu ve şarkıcı Banu Alkan'ın gerçek isminin Liz Remka Rebronja olduğu biliniyor. "Afrodit" lakaplı Liz Remka Rebronja, Sancak kökenli marangoz bir babanın beşinci çocuğu olarak 1 Temmuz 1958'de (o zaman Yugoslavya) Hırvatistan'nın Dubrovnik kentinde dünyaya geldi.

Ailesiyle birlikte 1966 yılının Aralık ayında Balıkesir ilinin Edremit ilçesine göç etti. Rebronja ailesi, Türk vatandaşı olup "Alkan" soyadını aldı ve Hırvatça "yaban gülü" anlamına gelen Remka, önce Yaprak sonra da Banu oldu. İstanbul'a taşınarak Kartal'da ikamet ettiler ve çocukluğunun büyük bir bölümü orada geçti. Kartal Maltepe Lisesi'nde başladığını öğrenimini lise 2. sınıfta bıraktı.

Gençliğinde rüyalarını süsleyen mankenliğe 16 yaşında LCC kurslarına giderek başladı ve Aydan Adan-Füsun Özben Mankenlik Ajansı'nın kadrosuna girerek bazı reklam filmlerinde rol aldı. Sanatçı, 17 yaşındayken evli ve zengin bir iş adamı olan Gürbüz Hanif'le birlikte olmaya başladı. 20 yıla yakın süren bu ilişki, Hanif'e kanser teşhisi konmasından kısa bir süre sonra ölmesiyle sona erdi. Alkan, bu 20 yıl boyunca oldukça rahat bir hayat yaşamıştı.

Banu Alkan 1989 yılında çektiği son filminden sonra uzun bir süre ortada görünmedi. 1998 yılında, "Neremi" adlı bir albüm çıkartarak gündeme oturdu. Oyuncunun şarkısı, sesi ve yorumu uzun süre eleştirildi ve ilgi odağı oldu. Alkan, 2001 yılında "Tuzu Kurular" ve 2005 yılında da "Kızma Birader" isimli televizyon dizilerinde oynadı. 1975'te LCC Mankenlik Eğitimi, 1985'te Lady School Paris'te eğitim ve 1996'de özel şan dersleri aldı.

 

 

Kemal Yıldız ne iş yapıyor, mesleği ne? Banu Alkan'ın sevgilisi Kemal Yıldız kimdir, kaç yaşında? ile ilgili etiketler Banu Alkan kemal yıldız kimdir sevgilisi
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.