Kemal Kılıçdaroğlu'nun kayıp 8 saati: Rotayı Pensilvanya'ya mı kırdı?

ABD ziyareti yapan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, basından habersiz bir şekilde 8 saat boyunca ortadan kayboldu. Ayrıca Kılıçdaroğlu'nun  Boston'un ardından tarifeli uçakla başkente geçeceğinin bilindiği ancak son dakika kararıyla uçak biletini yakarak karayolunu tercih ettiği öne sürüldü. Bu gelişmelerin ardından Kılıçdaroğlu'nun rotasını Pensilvanya'ya çevirdiği iddia edildi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, çeşitli temaslarda bulunmak üzere ABD'ye gitti. Kurmayları tarafından 'büyük vizyon yolculuğu' olarak tanımlanan ziyaret sırasında CHP lideri, bugün basından habersiz bir şekilde 8 saat ortadan kayboldu.

İddia gündeme bomba gibi düşerken, Kılıçdaroğlu'nun Boston'un ardından tarifeli uçakla başkente geçeceğinin bilindiği ancak son dakika kararıyla uçak biletini yakarak karayolunu tercih ettiği öne sürüldü.


KILIÇDAROĞLU ROTAYI PENSİLVANYA'YA MI KIRDI?

Kılıçdaroğlu'nun karayolunu tercih etmesi sonrası güzergah üzerinde yer alan Pensilvanya'yı ziyaret etmiş olabileceği iddia edildi.

Konuya ilişkin A Haber'de canlı yayınlanan Melih Altınok ile Sebep Sonuç programına konuk olan Aydınlık Gazetesi Yazarı Gaffar Yakınca, çarpıcı bir değerlendirmede bulundu.

Karayolu ile 3 saat sürecek bir yolculuk olduğunu vurgulayan Yakınca, "Şüpheyi artıran şeylerden birisi de şu; gezi öncesi hazırlık ve kurulan heyetler de şaibeli. CHP'liler söylüyor bunu. Parti yöneticileri yok, kim olduğunu bilmediğimiz insanlar var." dedi.

"KILIÇDAROĞLU'NUN YANINDAKİ İSİMLER ABD İLTİSAKLI"

ABD'ye giden Kılıçdaroğlu'nun heyetinde yer alanlardan Hacer Foggo ismine dikkat çeken Yakınca, "CHP kadrolarından yetişen birisi değil. Sezgin Tanrıkulu gibi dışarıdan monte edilmiş bir tip. Yoksullukla mücadele diye bir iş yapıyorlar. Kritik olan nokta şu, ABD hükümetinin fonlarıyla destek verdiği bütün işlerini ABD parasıyla yapan sözde sivil toplum aktivisti bir insan. Anlıyoruz ki Kılıçdaroğlu'nun ABD ile ilişkilerde araya koymak istediği böyle isimler." diye konuştu.


"PENSİLVANYA'DAN GEÇİYOR, ORADA DA TUHAF TUHAF TİPLER CİRİT ATIYOR"

Kılıçdaroğlu'nun Pensilvanya'dan geçtiğini vurgulayan Yakınca, "Pensilvanya'dan geçiyor. Terörist elebaşıyla görüşmek muhalefet liderine yakışmaz. Aklımıza gelen de o değil ama tuhaf tuhaf tipler cirit atıyor orada acaba bir toplantı yapıldı mı? CHP'li belediye başkanları, Meral Akşener de dahil olmak üzere ABD ve İngilizlerle görüşmeler yaptılar. İnsan ister istemez bunu soruyor. Kendi siyasi arkadaşları da bunları ifşa etti." ifadelerini kullandı.

8 saatlik kaybın büyük şaibelere yol açtığını ifade eden Yakınca, "CHP içerisinde bu tuhaf görüntüye itiraz edecek insanlar olduğunu düşünüyorum. CHP acaba böyle konuşulmasını mı istiyor? Şüphe oluşturmak mı istiyorlar? KHK'lıların oyunu almak istiyor olabilir." dedi.

 

Kemal Kılıçdaroğlu'nun kayıp 8 saati: Rotayı Pensilvanya'ya mı kırdı? ile ilgili etiketler ABD Pensilvanya CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Aydınlık Gazetesi Yazarı Gaffar Yakınca
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.