Kemal Kılıçdaroğlu yayınladığı video ile alay konusu oldu: "Kapı deliğinden mi çektin?"

Amerika'da bulunan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, son olarak yayınladığı videoda ünlü ekonomist Daron Acemoğlu ile bir buluşma gerçekleştireceğini duyurdu Kılıçdaroğlu'nun yakın plandan ve ön kamerayla çektiği video sosyal medyada kullanıcılar tarafından Ti'ye alındı.

Amerika'ya giden CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından da paylaşım yapmayı ihmal etmiyor. Son olarak Kılıçdaroğlu yaptığı paylaşımla sosyal medyanın diline düştüi. 

"KAPI DELİĞİNDEN Mİ ÇEKİTN"

Amerika'da bulunan Kılıçdaroğlu ünlü ekonomist Daron Acemoğlu ile bir buluşma gerçekleştireceğini duyurdu ve bir video çekti. 

Kılıçdaroğlu'nun sosyal medya hesabından yayınladığı o video gündem oldu. Telefonun ön kamerasından yakın bir çekim yapan Kılıçdaroğlu'nun o videosu birçok sosyal medya kullanıcııs tarafından Ti'ye alındı. 

Kemal Kılıçdaroğlu yayınladığı video ile alay konusu oldu: "Kapı deliğinden mi çektin?"

Kemal Kılıçdaroğlu yayınladığı video ile alay konusu oldu: "Kapı deliğinden mi çektin?" - Resim : 2

Kemal Kılıçdaroğlu yayınladığı video ile alay konusu oldu: "Kapı deliğinden mi çektin?" - Resim : 3

Kemal Kılıçdaroğlu yayınladığı video ile alay konusu oldu: "Kapı deliğinden mi çektin?" ile ilgili etiketler Kemal Kılıçdaroğlu video daron acemoğlu alay

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.